Silakorucu Selamlar arkadaşlar, kızım 2 ay 10 günlük kilo alımı alt sınırda şuan mama konusunda çok kararsızım. Bebek sütünde aptamili mi yoksa sma yi mi daha çok önerirsiniz?
Meski Silakorucu selam ben oğlumda ilk bir ay sma kullandım fakat çok kaka yaptırdı.cocuk her ikindiginda yapıyordu.sonra milupaya geçtim daha iyi geldi.ilk oglumuda milupaya büyüttüm zaten.ama tabibher bebek farklı doktor bebegin karar verir demişti hangisi iyi geliyorsa onu ver demişti.
Dmt-01 Silakorucu ben doğdugundan beri aptamil kullanıyorum çok memnunum hiç sorun yaşamadım ama aptamil kullanıp memnun olmayan çok kişi var burda sma da yine aynı şekilde birazda bebekle ilgili bişey hangisinin iyi geleceğini deneyerek görebilirsiniz oyüzden küçük paket alıp deneyin öncelikle derim şahsi fikrim yani
Meski Silakorucu birde internette okumuştum sma bin tadı milupaya göre daha kotu o yüzden bebek anneyi emmeyi bırakmaz milupada bırakır diye tabi ne kadar doğru bilmiyorum
VelardaEdiz Aslanmamy oğlumda aptamil hiç kilo aldırmadı ya bebelac golda geçtik kilo alımı baya fark etmişti
FiltreKahve Silakorucu sma bizde kusma yaptı inanılmaz şekilde. Aptamil de güzel kilo aldırıyor ama çoook gaz yaptı. Doktorumuz aptamil kullanacaksan biraz sulu yap mamayı demişti. Biz çözümü bebelac gold da bulduk. Şu an 3 ölçek bebelac 1 ölçek aptamil olarak gidiyoruz.
EmineEla22 Bizde Hipple başladık kabız sorunu yaşadık sma ya geçtik ondada ishal sorunu yaşadık şuan aptamil kullanıyoruz memnunuz bi sıkıntı yaşamadık…tabi denemeniz lazım her bebek bir değil bizde deneme yoluyla kanıya vardık
Damlakurutoprak Silakorucu canım ona biz değilde bebek karar veriyo malesef benimdr kullanmadığım mama kalmadı biri ishal biri kabız birini zaten hiç içmedi en son similac kullandık diş dönemine kadar kilosu iyi gitti yaradı yani hep ama dişlerden sonra iştahsızlık olduğu için şuan biraz geriledi kilosu aldığın mamayı küçük kutu al içmez falan boşa para verme ben koca kutuyla almıştım başkasına verdim içmeyince
NiLDeRiN Silakorucu Aptamil kullanıyoruz doktorumuzun önerisiyle .Başka mama kullanmadım ama memnunum . Aptamil kilo aldırıyor yorumunu çok kez okudum ama mamayla besleniyoruz günde 1 anne sütü alıyor kızım .6 aylık ve bu ay 400 gram aldı geçen ay 550 gram almıştı . Aşırı bi kilo alımı yok yani . Bizimki Aptamil in alerji maması değişiklik gösterir mi bilmiyorum ama kilo alımı normalin üstünde değil yani.
yaseminyaren Silakorucu Doğduğundan beri sma otripro kullanıyoruz memnunum gayet ne kaka sorunu yaşadım ne gaz problemi . Suan 7 ay 12 günlüguz ve 2.aydan sonra zaten pek gaz problemi olmadi. Sma şişirmiyor aptamil sisiriyor . Kimi cocuga yariyor kimisine yaramiyor
melikeeomeer Silakorucu aptamil kullanıyorum çok memnunum hem bilindik bir marka güvenilir kilo konusunda ise daha yeni yeni düzenli kullanmaya başladık ama kilo aldırdı