Bebekbabe Merhaba güzel anneler bebeğimin dişleri çok kasiniyor sizinkiler ne zaman çıkardı şuan dört buçuk ayligiz.. Ve sanki alttan iki tane beyazlık görüyorum çıktı çıkacak. Erken diş cikaran bebekler sağlıksız mi olur lütfen cevap.. 😔
Gorkeminannesiii Bebekbabe 4 aylıkken çıkarmaya başladi dislerini oğlusum bi sıkıntı olmaz inşallah sanmıyorum
Prenses_annesi22 Bebekbabe benim kızım 3 ay 22 günlük alt iki diş ucu görünüyor yan kesıci dişlerde beyazlamıs etı sısmış diş kasıyıcı veryorm aglıyor agrı kescı veryorm mecbur salya desen hergun ust degısıyorum önlükde cabası valla bakalım nzaman patlicak iyice
elifiii Bebekbabe hayır saglıkla ilgili bir belirtisi yok dişlerin. Erken çıkan süt dişi genelde erken dökülür denilir ama her şartta yerine kalıcı dişleri geliyor. Önemli olan saglıkla atlatmaları. Kendinizi böyle seylerle üzmeyim💐❤️
Synmannesi Ya canım kim uyduruyor bunları merak ediyorum benim görümcemin kızı üç yaşında dört aylıkken diş çıkarmış maşallah suphanallah sopa sağlam sağ ol okulu elaya düzgün dişleri çok tatliş bir kız
Bebekbabe Gorkeminannesiii aslında çok heyecanlı ama bir o kadarda stresli bir dönem insan endişe ediyor değil mi Synmannesi çok sağol tatlım duymuştum bir yerden de sorayım dedim