[silindi] Kızlar selam. Kızım 14 aylık 2 gündür aşırı huysuz gece uykudan ağlayarak uyanıyor. Azı dişleri çıkıyor olabilir mi bilmiyorum 🤷♀️ Nasıl anlayabilirim azı dişlerinin çıkacağını yardımcı olur musunuz?
Damlakurutoprak [silindi] benim bebeğimde 13 aya yaklaştı 2 hafta burnumdan gelmişti hep ön dişlere alıştığım için arka dişler aklıma bile gelmedi geçen baktım 2 tane azı diş çıkmış bayada büyümüş yeni fark ettim ağzını hiç açmaz bizimki
[silindi] EgeMeva Mom780 Cheddar Damlakurutoprak VelardaEdiz Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için. Çok ağlayıp huysuzlandığı için doktora götürdük. Şimdi geldik Eve. Azı dişlerini çıkardığını öğrendik. Calpol ve dolven vermemi söyledi doktor. Tekrar teşekkür ederim ☺️🌸
VelardaEdiz [silindi] azılarım olduğu yer davul gibi şişiyor oğlumda birini 12 birini 13 aylıkken çıkarttı anlamamız imkansız bakın damklarına
VelardaEdiz [silindi] karanfil yağını dolapta tutun soğul şekilde damaklarına sürün yavrucuğu rahatlatsın doktorumuz söylemişti bizede
[silindi] VelardaEdiz karanfil yağını nereden bulabilirim peki ? Dencol diş jeli aldım sürdüm ama umarım işe yarar. Çok mu zor bu azı dişlerin çıkması
VelardaEdiz [silindi] bebekten bebeğe değişir ilaç verecek kadar zorlamadı bebeğimi karanfil yağını aktardan alabilirsiniz harveys nurse harveys diş jeli ve aynı zamanda karanfil yağını kullanıyorum