kubra33 3 ay 5 günlük kızım var gündüzleri normalde uykuları 1-2 saat Olurdu şimdi ise yarım saat sonra saat gibi uyanıyor gündüz uykusu böyle oldu ne yapmam gerekiyor uyandıktan sonra da çok huysuz oluyor uykusunu alamadığı İçin
irva kubra33 Ah bu büyüme atakları.Benim oğlan da 3 ay 12 günlük. 3.ayımıza girdiğimiz andan itibaren gündüz uykuları yalan oldu.
feamtrmea kubra33 3 ay 8 günlüğüz günü gününü tutmuyo gündüz uyku konusunda bazen şaşılacak kadar uzun uyuyo bazen hiç ama sebepsiz bi huysuzluğu var ağlamaklı hep 🤷🏻♀️
Rabiaaaaaa kubra33 kubra33 bebeğim 4aylik 20,gündür aynı sizinki gibi uykular kısaldı bugün 4.ay kontrolümüzde Doktorumuz o artık büyüyor tabiki normaldedi iki saat uyanık 40 dk 30dk Max 1saat uyuyup uyaniyordu.gece uykusu normal bizimkinin gündüz uyursa zaten gece uyumaz dedi .
irva kubra33 Valla kuzum ben sakinleştirici müzik açıyorum.Meditasyon müziği sonra kucağıma alıyorum ama sallamıyorum alışmasın diye.Kokumu ala ala uyutuyorum.Derin uykuya anca öyle dalıyor gündüz.O da en fazla 1 saat başka da yok.
Rabiaaaaaa kubra33 normal olduğu için düzelecek bir durum yokki artık yeni doğan bebeklikten çıktı dedi günduz uzun uykular gece uykusundan çalar dedi .