Mercoban-0701 Bebeğim ayın 28inde 6 aylık şuna yüzü kızarık hafif pütürlü ve kuru özellikle yanaklar resim yükleyemedim kızlar alerji mi sizce durduk yere oldu yoğurt vermeye başladım ama 3hün kuralını geçtik çok oldu iki gündür bu şekilde
mysweetbaby Mercoban-0701 belki kurumuştur? Nemlendirici sürüyor musunuz ? Çünkü o zamanda çok kuruduğunda kızarıp tıkır tıkır oluyor suratları atopik cilt olduğundan.ama nemlendirince geçmiyorsa doktorunuza sorun mutlaka
Safiiye Mercoban-0701 Yogurttn baksa ne veriyorsun şuan bide bebeginin cildini nemlendir sürekli kis bide iyice kurur
Mercoban-0701 mysweetbaby mysweetbaby bebek yağı sürdüm gece uykuda fayda etmedi gibi bugünde kantaron yağ sürdüm
Mercoban-0701 Angars başka bişe vermiyorum daha küçük diye ama cildi kuru buraya resim yüklemeyi bilmiyorum yoksa atardım
Angars Mercoban-0701 google resim yukle deyin, dosya secten resmi yükle sonra yükleye bastıktan sonra url yi buraya kopyalayin yapamazsaniz resimli tarif edeyim
Angars Mercoban-0701 galiba alerji bu canim ya kakasinda herhangi bisey varmı ah yavrum benim huzursuzluk falan varmi
Angars Mercoban-0701 bencw suan için yuzune birsey surme belki aicaktan falanda olmus olabilir yada babasi sakalli falan optuyse ondanda oluyor takipli oldugunuz bi doktor varmi ona atsan
Mercoban-0701 Angars arkadaşım hemşire o attı birilerine geri dönüş sağlanır inş hem ondan hem burda yaşıyanlar dan
Alpaslaninannesii havalar yuzundede olabilir canim mesela kalorifer yandiginda veya disari soguk oldugunda yuzleri kuruyablrmis bizimde arada pütür pütür oluyor krem suruyorum
Deletedmom_29 Mercoban-0701 yoğurttan sonra ne verdiniz iki gündür ne veriyorsunuz yani? Bu arada bazı bebeklerde alerji 7 gün içinde ortaya çıkıyor onu da göz önünde bulundurun. Yanaklarda kızarıklık ve sertlik genelde atopik dermatit cilt oluyor ama o ciltler de alerjik oluyorlar zaten