Berilismom Kızlar bebeğim 9 aylık oldu ne gibi aktiviteler yapabiliriz öğrenmeye çok açık bu aralar yada trendyolda indirimde şuan adım adım setşerden mi alsak sizce gereksiz mi kullananlarınız var mı içinizde yada neler alabilirim🧐
Beyaz95 Berilismom bende bekliyim burda bi aktivite masamiz var o kadar baska ne alayim ne yapayim bilmiyorum yani bosuna seyler almak istemiyorum ayina uygun seyler istiyorum ama bakiyorum hepsini 1yawdan sonra anca kullanir yada anlar bu aylara uygun bisey yok bence
Aysun92 Berilismom benim bebeğimde 7 aylık adım adım 9 aylıktan başladığı için bardabas kutulardan aldım ama boşa verilmiş bir para içinden doğru düzgün bir şey çıkmadı
27__ Berilismom 14. Ayını aldım. Şuanlik gerek yokmuş. Parasına değmez yani. Üst üste konan Küp alabilirsiniz. Topa çekiçle vuruyor top asagi iniyor oyle bir oyuncak vardi. Adi bom şu galiba ve halka geçirme oyuncaklarını da yapabilir.
Berilismom Beyaz95 bizimde öyle hoppaladan sıkılmaya başladı sürünüyo aynı oyuncaklar ilgisini çekmiyo reklam çıktı mı kitleniyo tvye sinir oluyorum 😀
Ozgeersin 11 aylıkken deneme amaçlı aldım ve çok gereksiz buldum içindeki bütün aktivitelileri ben zaten yapıyormuşum dedim boşa para.
Ozgeersin Berilismom Kesinlikle öyle içeriği beni tatmin etmedi içinden çıkan 3 renkli çubuklar vardı dişlerini kaşıdı boş bol onlarla 😂
Berilismom Ozgeersin o zaman haftaya bimdekileri alayım birde selefon alacağım müziğe ses çıkaran şeylere bayılıyo herşeyden davul yapıyoruz müzik dinlemeyi seviyo 😄
Ozgeersin Berilismom Kanz kumanda var 8 aylıkken falan almıştık baya sevmişti şimdi daha bilinçli kullanıyor tabi şarkılar hayvan sesleri falan var.
zeynepzeze Bir kaç ay aldım, bana yetersiz geldi. Fiyatı biraz daha uygun olsa yine de alınabilir ama çokta gerekli değil yani
mermik Berilismom çok şart değil bence. YouTube dan içeriğini anlatan videolara bakıp kendiniz oluşturabilirsiniz bile. Ben kızıma 9.aya gelene kadar hep özenle aktivite yaptırdım. Simdi ise basladim babannesi bakiyor. O aktivite falan anlamadığı için alıyoruz seti.
Berilismom mermik Bende çalışıyorum bizim babanemizde pek anlamıyor evde olduğum zamanlarda yapıcaz artık bişeyler