Aselinnannesii Unsican bende yaa cok kötü durumdayım. Saçımı toplamaya bile korkar oldum kökünden geliyor surekli incecik oldu saçlarım 😢😢
Aselinnannesii NicoRobin ay o da iyi bu kadar dökülmeden sonra tekrar çıkacağını bilmekte sevindirici. Ben kel kalacam diye düşünüyorum çünkü
Celestial Unsican selyum marka şampuan kepeğr karşı etkili yazıyor ama aşırı saç çıkarıyor. Benim de çok dökülmüştü şimdi bir sürü minik saçım var o kadar ki saçımı topladığımda jöleyle minikleri yapıştırıyorum. Kesinlikle deneyin eczanelerde satılıyor.
Aykuzum Unsican ben 3 aydır ocean mommy vitamin kullanıyorum. Bitti şükür dökülmesi emziriyosaniz vitamin desteği alın derim🙂
Biricik01 Unsican saçlarım zaten az,doğumdan sonrada avuç avuç dökülüyordu, emzirmeyi kestikten sonra durdu, çok şükür 😊tek tük dökülüyor o kadar
Admsmyrgktg NicoRobin benim bildiğiniz arka taraflar açıldı. Sürekli toplamak durumunda kalıyorum açık bırakamıyorum bile. Aşırı moralim bozuluyor aşırı . Bir kaç kişiden daha duymuştum geri çıkıyor diye ama inanamıyordum
NicoRobin Admsmyrgktg çıkıyor güzel anneler sıkmayın canınızı daha sağlıklı ve daha güzel (kısaları saymazsak) oluyor 😁
Ozlemefe NicoRobin hahhaha valla ikiside kotu kivir kivir otur oyna elim istemsizce gidiyor hele o kulak yanlari sokuyorsun yine cikiyor😂