Fdk_42 Kizlar bu program ne kadar etkili ? Gerçekten işe yarıyor mu sarkık ve 4aylik hamile gibi bir göbeğe sahibim 2.gundeyim ama acayip zor geliyor sizlerde işe yaradı mı yariyorsa asılıcam her an bırakmaya meyilliyimde🥴
Bukreninannesiiii Fdk_42 zor canım ama etkili ben 9 gündür yapıyorum vücudumdaki değişim belli kıyafetlerden ama incelmem cok olmadi
Bukreninannesiiii Fdk_42 milletin 6-9 cm falan olmuş . Ama kişiye kiloya göre değişir birde 1 haftam daha var iki haftalık programı yapiyorum ben
Bukreninannesiiii Fdk_42 göbek var büyüktü küçüldü kuzum fotoğraf çek mutlaka bir haftadan sonra fark ediyorsun bakalım tamamlayalim da nasıl incelme olacak 😊
Fdk_42 Durukusunannesii yapamazsın canım daha çok erken senin için çünkü karnı zorlayan etkili hareketler hepsi zor yani galiba bı 7aydan sonra anca
Bukreninannesiiii Durukusunannesii bende sezeryan oldum 6 buçuk ayda başladım sorun olmadı ama şuan kesinlikle yapma cok zor hareketler canım
Durukusunannesii Fdk_42 evet doktorum karnı zorlayan hareketleri 6. Ayından snra yapabilrsn dedi neyse bekleyelm bi 3 ay daha 😊
Bukreninannesiiii Anne06_ bir kadının sitesi bununla incelen çok kişi var ama hareketle zor ve etkili
Fdk_42 Anne06_ bir sürü programları var canım göbek için 2haftalik program var günde 2 3video bir video 12dk felan yapanlar 5 6cm incelediğini söylüyor
esila_araass Nerden buluoruz youtube mi ?? Yoksa ücretli programmi anlatabilirmisinz?? Bide kilo verdiriomu veya incelme dorumu
Fdk_42 esila_araass hayır canım ücretli değil ben 3.gundeyim bakalım etkisi olucakmi YouTube de chole ting challenge yapanlar var onları izle istersen
Eymen03 Anne06_ https://www.chloeting.com/program/ bu linkten size uygun olan programa bakabilirsiniz ☺️