Mthnbse Bebişlerimizin durumu hakkında konuşalım boy kilo durumları nedir bu ay ki atak nasıl geçiyor 😞
gizemito Mthnbse 6 Ekim doğumluyuz. 10 kg civarı 72 cm. Atak belirtileri mızmızlık, kucakta durma, uykuya dalmada sıkıntı, mama yerken çok çabuk dikkat dağılması gibi şeyler yaşıyoruz 😬
bburcu Mthnbse değişik sesler ve yalandan ağlamalar başladı 😅 meme reddimiz var 😒 atak gündüz uykularını vurdu biraz bakalım
Sevim_keles Mthnbse oğlum 14 ekimde doğdu atak 15. Haftada başladı artık kafayı yemek üzereyim meme redi mama redi cıkdırdım ne yapsam biberon almıyor ve yalnızca uykuda emiyor doktur zayıflaması lavım dedi kilo alması gerekiyor kalbinde ufak bir delik var kilo alınca kapanırmış ama biz zayıfladık 😭
Esila1716 Mthnbse 21 ekimde doğdu kızım 3.200 Gr 50 cm doğdu en son 3 aylik kontrole 6 kilo 59 cmdi pazartesi aşimiz var bakalım kaç kilo olmuş atakdan şimdilik haber yok inşallah da böyle devam eder😂
Byn87 Merhaba . 2 ekim prematüre doğum . 2360 gram 43 cm doğdu . En son 3 hafta önce 6.700 gram 68 cm di . Atak falan yok şimdilik bakalım 🙄
nurmona Hamdolsun sağlığı yerinde oğlumun, 7kiloyu biraz geçti 63 cm boyunda. Uykuya dalarken direniyor kucakta dalıyor, gündüz uykuları 3 yada 4 defa yarım saati geçmiyor. Düzelir mi böyle mi devam eder bilmiyorum 😐
Mthnbse Sevim_keles canım bizde öyle mama reddi yaşıyoruz yatıyorum kafasının altına yastık koyuyorum baya yüksek yapıyorum anca o zaman içiyor başka hiç bir Türlü biberon kabul etmiyor bide oyuncaklarla oyalamaya çalışıyorum
Sevim_keles Mthnbse bizimki baya inat olmuyor bundan 2 saat önce oturdum ağladım okadar ki bunaldım artık Allah kimseye yaşatmasın cok yoruldum
littleprincesmom Bizde 23 ekim. 8 kiloyuz. Emmesi icin mâ aile seromoni düzenliyoruz. Zorla memeyi tutuyor. Huysuzlugu zaten hat safa. Birde yalandan ağliyor istedigi olsun diye. Bazen yapmiyorum ansiz duruyor saskın saşkın bakarak şapsik oğlum😃😃😃
Dilos01 Mthnbse 13 ekim doğumluyuz aşımızı olduk hamdolsun sorunsuz atlattık son 6 gün kaldı bitmesine atağın insllah gider de geri gelmez bi daha gece uykuya geçmekte zorlanıyor ve az emiyor 😕gece 2 aaatte bi besliyorum onun icin gündüzleri az emdiğinden dolayi