burcikk Arkadaşlar bir süre sonra işe döneceğim için biberonla süt vermeye başladım, alışması için bebeğimin gelişimi gayet güzel bence sağarak süt veren anneler üzülmemeli, sonuçta anne sütü ben böyle düşünüyorum, haksızmıyım?
Durukusunannesii burcikk mama veren annelerde sağarak süt veren annelerde üzülmemeli bu bizim elimizde olan bişey değil sonuçta 👍☺️
Krgztuba burcikk bebeğim 10aylık olucak 3.ayından beri sağarak veriyorum sadece gece uykusunda emziruorım
Helen-2021 burcikk bende sizin durumunuzdayım ama biberonu hiç kabul etmiyor 11 aylık siz nasıl bir yol izliyorsunuz
Cheerfulmom burcikk Ben sağarak besliyorum aksine bazen yararının olduğunu düşünüyorum gece uyuyor meme bagımlılıgı olmadığı için ve eşim ve kayınvalidem ben uyurken sagdıgım sütlerle bakabiliyorlar 💃🏻 Bu sayede bende uyuyorum ama emzirseydim benden başkası başlamazdı kendimi böyle avutuyorum 🤷🏼♀️
Helen-2021 Krgztuba nasıl alıştırdınız biberona tam da benim ihtiyaç IM olan şey bir akıl verebilir misiniZ
Kelebegimmmm Krgztuba gece emzirmeyi bırakmayın sakın. Ben bıraktm unuttu. Şimdi asla almıyr gece de😞
Tubaenes Krgztuba merhaba benim bebegim memeyi emmiyor 3 aylık hiç emmedi diyebilirim yani biberon veriyorum ilk 2 ay sağdım ama şuan gelmiyor sütüm sağınca gelmez artık dediler bıraktım sagmayı siz 10 aylık bebek sagmissiniz nasıl oldu bana yardımcı olurmusunuz memeyi geçen gün sağdım sadece 1 kere süt geldi 😔 sağmaya devam edersem gelirmi acaba
Yksonkaya 1 ay önce mastit oldum ogunden bugüne sağarak veriyorum bende hep acaba benim gibi olan varmı diye düşünüyorum oğlum biberon q alıştı göğsümu almıyor 😕
Krgztuba Helen-2021 kusuda bakmayın yeni gördüm alıştırma olmadı aslında direk tuttu philps avent kullanıyorum başka biberon denedim almadı kesinlikle
Kursad_1201 40 günlük bebeğim var bende sağarak süt veriyorum takviye olarak mama da veriyorum. Öyle böyle büyüyecekler inşallah 🙏🏻
Erayeren Tubaenes bende sagdıkça daha çok geliyor diye biliyorum acaba yanlış mı biliyorum2 saatte bir süt gelsin gelmesin sağın demişti sağma Makinası kiraladığımız firma şimdilik iyi azalır mı acaba
Krgztuba Tubaenes düzenli sağım yaptım hep gece uykusunda emzirdim gündüz uyuttum emzirdim uykusunda emiyor sadece sizde bide öyle deneyin
Tubaenes Erayeren canım sağarak gelir evet ama çocuk hiç emmezse kesiliyor bende oyleoldu işte 3aylik hiç emmedigi için kesildi ilk 2 ay arada bir emiyordu zorla onun için geliyordu süt şuanda 2 dk bile alırsa memeyi ağzına hemen süt geliyor ama o 2 dk bile almıyor ki😏 acaba benim saçım makinam mi iyi değil yada yanlış mı sagiyorum ya of bilemedim ki
Erayeren Tubaenes evet benim göğüslerim şişmişti ilk oğlumda baya sıkıntı çekmiştim ameliyata kadar gitti onda da kullanıyordum ikinci çocuğumda da şişer şişmez kiraladım hastanelerde kullanılandan [url=https://hizliresim.com/lmF8Dz][img]https://i.hizliresim.com/lmF8Dz.jpg[/img][/url]
Gzm-Brl Sağım makinesi kullananlar ne kullanıyor acaba ? Bende güzel bir sağım makinesi almak istiyorum