Minikkuzu Merhaba kizlar bebegim 2 ay 6 gunluk 38 haftalik dogdu bazen cok guzel takip edyr bazen gozunn onune ne getirsem bakmiyor emerken hic goz kontagi kurmuyor sizin bebeklerinz ne zamn goz kontagi kurmaya basladi acaba endiselenmem icin henuz erkenmi
Minikkuzu Normaldede yere yatirdigimda bazen oyuncagi felan nesneleri cok guzl takip ediyor bana pek bakmiyor ama gozunun onunde oldugum halde int okuyrm kafam takiliyor
1mom1baby Hic kafanıza takmayın 3 aylık olsun aynı şekilde devam ederse doktora söyleyin. Bol bol konuşun kartlar gösterin yere çarşaf koyun her gün yüz üstü 5 dk yatırın yavaş yavaş süreyi arttırın parmaginizi şıklatıp ya da sesli bi oyuncakla çıngırakla dikkatini çekip kafasını kaldırıp bakmasını sağlayın önce kulağının yanında ses çıkartın yavaş yavaş göz önüne getirip takip etmesini sağlayın aynanın karşısında beraber durup konuşun. Aynı şeyi bende yaşadım hatta kör olduğuna emindim bir anda değişti cin cin oldu 😀 yazdıklarımda çocuk gelişim uzmanının o zamanlar bana söyledikleriydi
Minikkuzu ☺cok saolun biraz icim rahatladj isine geldigi zaman cok guzel takip ediyor bu bana cok bakmiyor hemn gozunu kaciriyor
Erdemimm Minikkuzu merhaba şimdi nasıl bebeğiniz, benimki 4 aylık ve hala gözlerime 2 saniyeden fazla bakmıyor, takibi var ama. Endişelenmeli miyin