Minikuzu 230820 ilgi alaka istediğiniz de ulaşmak isterseniz kesinlikle doktor nur aycan. Özel muayenesi var ve tüm sorularınıza cevap alırsınız. Giriş ücreti 150 tl
Smhablt 230820 akdmar hastanesi dr can bey 😊erken dogum yaptım bebegimi küvezde de sonrasında da takibini o yaptı ilgiis bilgisi muhteşem cok memnunum muaynesi de 50 tl. Bence bi dene memnun kalacagına eminim👌🏻
Fatosemir Mom070 evet ben lokman hekim diye biliyorum aslında o hastanede doktor arıyordum bulamayınca aydın yakışır doktoru önerdiler :) Necip bey iyiyse değerlendirebilirim muayene ücreti ne kadar bilginiz var mı
Fatosemir 230820 fiyat hakkında bilgim yok canım ama yeri arma iş merkezinde telefon numarası verebilirim isterseniz yarın arayıp bilgi alırsınız
Mom070 Fatosemir En son 70 civarı verdiğimizi hatırlıyorum. Uzun zamandır gidemedik malum şimdi değişti mi bilmiyorum. Bu arada lokman hekim başka lokman hekim hayat hastanesi başka.
230820 Mom070 hamilelik sürecimde hep lokman hekime gidiyordum ama gebelik zehirlenmemi anlamadılar ve birçok sıkıntı yaşadım canım o yüzden o hastahane bende hep bir acaba oluşturuyor 😔