Yeti Hafsahuma ben aldım haftada bir kablolu süpürge açıyorum onun dışında hergün robot canım katyam😂
Dilek_06 tde_kbr xiaomi mi robot vacuum mop pro , internet fiyatları daha uygun, biz xiaomi garantili olsun diye mağazasından aldık, yaklaşık 1 hafta oldu çok memnunum.
alvyldz Hafsahuma Hamileyken hediye gelmişti Allah’ım daha mutlu edemezdi hiç bir hediye her gün dua ediyorum. O süpürüyor ardından siliyorum bitti gitti. İlk başta benim kadar dikkatli süpürmez dedim ben süpürdüm üstüne çalıştırdım. Haznesine baktım köşelere fırçasını sokup neler toplamış. Büyük süpürgeyi açmıyorum artık
Gupsemmm jap benim bebeğimde 3aylık bende düşünüyorum bir kay ay sonra ayaklanacak emeklemeler başlıyor ben çalışıyorum hergün işten sonra yemek ev işleri oğluma çocuklara zaman kalmıyıcak diye düşünüyorum ondan bende alacam sanırım şimdi araştırmalardayım ev hanımı olsam dahi bence lazım bebekli eve
jap Gupsemmm çalışıyosan kesinlikle acayip işine yarar👍 sen bebeğinle ilgilenirken günlük süpürmeyi yapar😊
Hypatia1 Hafsahuma müthis bir icat evi tertemiz ediyor. Haftada bir sen süpürürsün hergün malineyi çalıştırırsın için rahat eder.
NurrC Hafsahuma asla gereksiz değil. Tamamen hayat kurtarıcı. İyiki almışım dediğim nadir eşyalardan biri. Bebekli evde en gerekli şeylerden biri özellikle. Temizliği konusunda da mükemmel temizliyor. 1 aydır kendim süpürge açmaya gerek duymadım bile. Asla pişman olmazsınız alın aldırın🤭😂
Nazellam Hafsahuma ben yeni aldım rahatlık onu yapandan Allah razı olsun başka bişey demiyorum ben mop özelliğini kullanmıyorum o süpürüyor ben siliyorum ve hergün süpürüyor hrik bişey bebeği olma anneler muhakkak almalı