ErkekkAnnesii direk ben bu. Evlenirken 60 kiloydum. Sonra evlenince aldım aldım aldım 76 yla hamile kaldım. 94 le doğuma gittim çok kısa sürede kendiliğinden 81 oldum. Verdim 11 kilo 70 oldum. Sonra tekrar aldım şu an 75 im. Hamura tatlıya çikolataya dayanamıyorum😩😩 ama yazı böyle geçirmekte istemiyorum hiç. Her yerimi saklamak zorunda kalıcam 😩diyetisyene gitmedim ama çok araştırdım gerçekten. Sabah geç kahvaltı yapıyorum iki dilim tam buğday ekmeği bir haşlanmış yumurta veya omlet,bir dilim beyaz peynir beş zeytin. Bir tatlı kaşığı labne bir tatlı kaşığı çilek reçeli. Öğlen yemeği kültürüm yok. Bir ara öğün yapıyorum 100-150 kaloriyi geçmeyecek şekilde. Bir galeta olabilşr,bir avuç leblebi olabilir,kahve yanına iki parça bitter olabilir. Akşam da ne yemek yaptıysam ölçülü şekilde onu yiyorum. Misal bugün 10-11 kaşık nohut yemeği ve büyük bir kase salata yedim. Akşam belki bir elma veya mandalina yerim belki de yemem bilmiyorum. Diyetkolik diye bir uygulama var ordan 1200 kcal i geçmemeye çalışıyorum. 200 de yakabiliyosam mis daha ne olsun 😂