Mu-Mi Karaborsa benim bebeğinde şuan kabızlık yok kullansam sıkıntı olur mu acaba eczacı anlamamış olabilir mi şikayetimi
Ipektosunanasi Mu-Mi biz 2.aydan itibaren kullanmaya başladık 6 damla olarak 5 aylık oldu hala kullanıyoruz..2 dr.muz var çocuk ve alerji ikiside 6 damla dedi
Mu-Mi Ipektosunanasi cevabın için teşekkür ederim:)bebeginiz alerjik mi yanı sıkıntı olmuyo demi kullana bilir sizin şikayetiniz neydi birde faydasını gördünüz mü
Mu-Mi Ipektosunanasi benim bebegimde alerjik eşim aldı eczaneden öyle ayrıntılı sormamış kullanabilirmiyiz diye bende merak ettim
Seymaa88 Circassian_ ben maflor u saati saatine kullanmama rağmen yanında uguline gaz damlası ile birlikte bu kadar etki görmemiştim ama suan bebeğim 3 buçuk aylık oldu gazının düzene girmesinde ayının da etkisi olabilir
Seymaa88 Evet ben gördüm daha önce Maflor kullanmıştım ama bu daha iyi geldi suan bebeğimin çok az gaz problemi oluyor sayesinde
HandeErdeman Mu-Mi valla hemen gördüm ben faydasını kolik ve süt yağlı olduğu için kaka yapmada zorlanma vardı bizde
MelisEce_ Mu-Mi biz kullanıyoruz kabız yada ishal olursa 6 damla veryoruz bir sonraki gğn etkisini görüyoruz