Ikicocukanasiyioldum Bittersweet oğlum 5 yaşında pev ayak olarak doğdu yani içe dönüklük vardı ayağında 5 yıldır cerrahpaşa tıp fakültesinde ali seker'in hastasiyiz gerçekten çok basarili ve şeker gibi bir insan tavsiye ederim.
Fatmahumagok Benim kızımda kalça çıkığı ve sağ ayakta yamukluk var 42 günlük konyada prof. hakan şenaran cocuk ortepedisi üzerine nam yapmış bir hoca ve başarılı olduğunu düşünüyorum tedaviye başlayalı 1 ay oldu ama bayağı yol kat ettik özel polikilinigi var tavsiye ediyorum
Ikicocukanasiyioldum MASAL0105 aşama aşama düzeldi düzenli 5 yıl boyunca önce gece gündüz daha sonra sadece gece uykularında özel ayakkabı giydi.
MASAL0105 Ikicocukanasiyioldum benimde 2 aylık bebeğim var sol ayağı pevli şu an alçı aşamasındayız. sonradan 4 5 yaşına kadar ayakkabı giyecek dedi doktor. ayakkabıyı kullanırken sıkıntı yaşadınız mı rahatsız oldu mu bebeğiniz
Ikicocukanasiyioldum MASAL0105 benim oğlum çok şükür ayakkabıda hicbir sorun yasatmadi bize. Yaklaşık 3-6 ay arası gece gündüz kullanılıyor daha doğrusu bu ayağın kemik yapısına göre de değişkenlik gösterebilir.
Ikicocukanasiyioldum MASAL0105 6 yaşında oğlum şuan evet düzeldi . Endişe ve korkularınızı çok iyi anlıyorum anın tadını çıkarın inanin bana hepsi geçiyor.
MASAL0105 Ikicocukanasiyioldum korkmuyorum desem inanın yalan söylemiş olurum en çok korkutan beni 23 saat giyeceği ayakkabı zamanı ya istemezse ayağında ya durduramazsam nasıl baş ederim diye durmadan sizin gibi tecrübeli annelere soruyorum
Ikicocukanasiyioldum MASAL0105 onlar o kadar güçlü ki inan bizden fazla güçleri. Yasadigin süreçlerin hepsini yasadim çok göz yaşı döktüm yürüdügu zaman kurban kestim. Alışacak daha ufak zor zamanlar olacak ama alışacak alışıyorlar yani sen sadece onu kucağına alıp hep yaninda olduğunu söyle inan bana geçiyor.