Saliha36 Kızlar 4 Aylık olduk biz saglik ocağının verdiği demir ilacını almadık belli bir doktorumuz da yok eczacı sidefer demir damlası ve wellcare vitamin d verdi bunları kullanan var mı ya da kullanıp da memnun olduğunuz vitaminler var mi
Adeviyee Saliha36 ben de bakıyım sağlık ocağı verdi ama kullanmalı mıyım başka mı almalıyım bilemedim
Mylittlesailor Saliha36 sidefer inanılmaz kabız ve alerji yaptı bizde. Bestiron kullanıyoruz içeriği daha temiz
hulyadurmus Saliha36 biz sidefer kullanıyoruz kabızlık ishal vs durumlarla karşılaşmadık canım hatta bebeğim severek içiyor. ✨
Saliha36 Findigim sideferde bizim 4 -10yas arasi çocuklar için yazıyor benim oğlum 4 aylik yanlış mi aldık acaba sizde de öyle mi
Pelin55 Sidefer ile oceanda sodyum benzoat var icerigi temiz degil onlarrin . Bestiron kullanıyorum memnunum simdiluk icmesinde sikinti yok içeriğinde c vitaminu ’de oldyfu icin emilimi kolaylaşıyor
Saliha36 hulyadurmus cok teşekkür ederim cevabınız için benim bebis 4 ay 4 günlük 7600 kilo 7 damla mi vereceğim cok olmaz demi birde ac mi tok mu
hulyadurmus Saliha36 evet Kuzum 7 kilo ise 7 damla hayır çok olmaz benim bebeğim 9 kilo 9 damla veriyorum açlık tokluk fark etmiyor ama pütürlü olduğu için ben emziriyorum verdikten sonra
Esmanur16 Saliha36 süt ürünleriyle birlikte verilmemesi gerekiyor doktorumuz mamadan iki saat önce açken ver dedi ben sabah uyandığında açken veriyorum
ZeynepMina_AliAffan Bize doktorumuz bestiron önerdi onu kullanıyoruz. Kilosu×2 damla olarak verin dedi.demir emilimini artırmak için verdikten hemen sonra emzirmeyin ya da mama vermeyin. ☺️