FHKK Nik_mik_yok evet bende ondan bahsediyorum bi bayan ve bebek resmi var üstüne tıklayınca görsel ekleniyorduu
Nik_mik_yok HappyKids ya şu bilgi sayfası fazla mı beyaz olmuş, göz yoruyor sanki .yazıların etrafı beyaz olup ,ismin ve tarihin yazdığı yer soft bi renk olsa daha iyi olurmuş sanki NaimeYilmaz
Mu-Mi HappyKids Guncellemeden sonra link olrak atılan resimler hemen açılımiyo açılsada ekranla aynı orantıda oluyo küçültemiyorum birde bildirimlerim gelmiyo hemen bunada bi çözüm bulsaniz
Minikmucizem_98 HappyKids bana bebek mesajı gelmiyo.Güncelledim hala aynı hepymoom kullandığım zamanlar mesajlar çok hoşuma gidiyodu baya uğraştım da olmuyo silip yeniden mi yüklesem acaba
annesinin_kizi HappyKids sadece bebek için bilgi verilen yer değişmiş güzel olmuş onun dışında bir şey fark etmedim neler var başka 🥰
-Nurella- HappyKids Baya iyi olmus.yazilar buyumus.kapak fotografi koyabiliyoruz daha denemedim. Fakat profil fotografi yukleyemiyorum. Hep hata veriyor biseyler yanlis gitti diye sebep ne olabilir??
burcu1234 HappyKids Güncellemeden sonra sürekli ağ hatası veriyo. Daha önce hiç yaşanmamıştım. Tam bişeyi okuyorum hoop ağ hatası tekrar arada bul aynı konuyu
acemi_ana NaimeYilmaz telefonum huwai play Store’dan bişey yükleyemiyorum başka bi program kullanıyorum ama güncelleme gelmemiş 🤷🏻♀️