Trnc2009 haftada doğurdum oğlumu. Şuan 5 aylık. Düşük kiloluydu, sarılık da olunca, siringayla biberonla besledim. Biberonla erken tanıştığından mi yoksa süt sağma makinesini çokça kullandigim için sutumun tazyikli gelmesinden mi bilemiyorum. Hep meme reddi yaşadık. Meme reddi en zoru bence. Kâh sadece gece emdi kah bazen gündüz de emdi, bazen gündüz hiç emmedi. Beslenmesi hep duzensizdi. Hala öyle. Uykusu hep duzensizdi. Hala öyle. Aslında keyfi olursa çok güleç bir bebek, fazla hareketli. Mama takviyesine de başlayınca iyice memeden uzaklaştı. Bebeğimi ayakta gezdirerek uyutuyorum, koynumda uyuyor gece gündüz. İhtiyaçlarımı bile zor karşılıyorum, şikayetçi degilim fakat tüm bunlara rağmen, iyi emen iyi uyuyan bir bebek degil. Balık burcuyum. Çok hassasım yani, yanından ayrılmiyorum tek bir gülümsemesini kaçırmamak için. Memlekette izindeyiz. Kötü niyetinden değil ama bebek ağladıkça acikti mi acaba, uykusunu neden 40 dakika uyudu, gazı mi var acaba soruları bitmiyor. Kötü niyetine olmasa da beni yıpratıyor. Paylaşmak istedim. Tavsiyeniz varsa
Woody Trnc2009 Acıktı mı acaba diyene evet, aç bırakıyorum diyordum. Niye uyumuyor diyene de seni niye ilgilendiriyor bu diyordum. Düşünceli olsa insanlar bu soruları sorup darlamazlar. Ben niye kırmamak için 40 takla atayım
Trnc2009 Woody harikaymış :) ama işte yılda iki kez gelebiliyoruz yaklaşık, kırmak da istemiyorum. Gerçekten bizimkinin aglayisina ben de cevapsız kalıyorum yani.