ZmrtKby Merhabalar yeni annelerin klasik sohbeti Ve ben gururla söylüyorum 🤪 sadece 3 kilo aldım kızımda 4 kilo doğdu 85 kilo ile hamile kaldım 88 ile doğum yaptım doğumdan bi on gün sonra 75-76 kiloydum Ama mlsf ki 85 e geri çıktım koruyamadım Sizde durumlar nedir ?
Prennsesveannes ZmrtKby 60 ile hamile kalmıştım 72 Doğuma girdim kızım 4 kilo doğdu 1 sene geçti Doğumdan şuan ki kilom 54 😂😂
ecemm-6161 ZmrtKby benim de fazlam 5 kilo var 😊 bende hiç almadım benim ki de genetik 😊 herkes diyor hiç kilo almadın bana cok güzel bi duygu suan 56 kilodayım 😂😂 yitipte kilo almayanlar tipindeyim Su varya yyuz gıcık olurla haaaa 🧿🧿😍🤩🤩 işten insanım ben de
Leylanino ZmrtKby 15 kilo aldim dogdugu gûn söndum 😁suan dogum yapmadan onceki halimden daha Zayifim doktorum sok oldu catlagim falan yok sarkmada yok göbekte kalmadi Vala nasil dogurdum bilmem sezeryan oldum isteyerek
3melekannesiii ZmrtKby nasıl 3 kilo aldınız yaa cok sasırdım bebek 4 cıkıyo e bunun esi var sizin gögüs ler büyüdü kan hacmi arttı vs derken sok oldum acıkcası
Huysuzvetatli ZmrtKby Anne çok kilolu hamile kalmışsa bile, hamilelik süresince 6 kilo almalı diyor doktor ve diyetisyenler.
ZmrtKby Huysuzvetatli ben çok kilolu kaldım 175 boyum 85 ile hamile kaldım valla kesin 100 görürüm diyordum ama şükür olmadı 90 bile görmedim ama bu gidişle şimdi görcem
Kybele 67 ile hamile kaldım, 85 ile doğuma gittim. Doğumdan 1 ay sonra 73’e düştüm, sonra emzirme ayağına 89’a çıktım tekrar 😂 şu an 66 kiloyum, 5-6 kilo daha vermek istiyorum tekrar diyete başladım 🙈
Durukusunannesii ZmrtKby 65 le hamile kaldım 79 la Doğuma girdim Doğumdan sadece 1 ay snra 65 e geri döndüm fakat 4 kilo aldım tekrardan bu aralar çok yiyiorum ☺️
ZmrtKby Durukusunannesii ben hep çok yiyorum inanın asla doymuyorum ne olacak bu gidişat büyük tehlike
elfymn ZmrtKby 67 kilo ile hamile kalıp 52 kiloydum 20 haftalık hamileyken 😅 doğuma kadar da verdiğim kilo kadar alamadım 60 kilo ile doğuma girdim 😅 muhtemelen şuan da 60 kilo falanım emzirdiğim için çok iştahlıyım 😝
Melek_annesi_06 ZmrtKby hayatımdaki rekorumu kırarak 20 kilo aldım tam bir dana misali geziyordum bide ödem fazlaydı bende çok fena durumdaydım😄☺️ çok şükür verdim ama şu ara stres falan derken sürekli yeme moduna geçtim 60 kiloyum sabit tabi arada bir aşağı bir yukarı değiştiği oluyor 😉 canım
akidesekerii 7 kilo aldım 10 kilo verdim. Eskisine göre çok daha fazla yiyorum ama alamıyorum sanırım emzirmekten uykusuzluktan dolayı.
ZmrtKby akidesekerii ay bende aynı emziriyorum uykusuz geceler falan ama bende ekstra kilo yapıyor bı sanki
Eslemsmom ZmrtKby 69la hamile kaldım 3 aylıkken 64e düştüm sonra 12 kilo aldım 76yla doğuma girdim. Eve geldiğimde eski kıyafetlerimin hepsi oluyodu sonra tatlıya çok düştüm kilo aldım. Şu an 65 falanım. Gönül ister ki incecik olayım 😐 1.70 boy var da kaldırıyo kiloyu ☺️