Selna Arkadaşlar aptamil mama kullanmak istemiyorum sizler hangi mamayı kullanıyorsunuz tavsiyeleriniz nelerdir 4ay 6 günlük bebeğim
ikizminikler Selna hipp combiotic kullanıyoruz en başından beri çok memnunuz, bencede aptamili bırakmalısın helede şimdiden kabızlık fark ettiysen hemen bırak kuzenim bilinçsizce yaşına kadar kullandı çocuk 2.5 yaşında hala kabızlık çekiyor 😕 sma kullandık biz bi ara bir günde ıkın ıkın mahvoldum bebelerim hemen kestim hippe devam
Nazli_07 Selna Hero baby 1 kullanıyorum gayet güzel ayda 1 kilo alıyor.Gaz ve kabız yapmadı.Bebelac Aptamil bebevita gaz ve kabız yaptı
Meral1907 Canım bende başta aptamil kullandım ancak bu mama çok fazla gaz ve kabızlık yaptı bebeğimde. Bebeğim şu an 6 aylık ve ben 3 aydır evolvia nutripro plus kullanıyorum ve çok memnunum.
ikizminikler Selna sarı kapak gri kapak olayı vardı ben aldığımda sarı kapak almıştık o yaptı bizde. Hatta firmayı aradık kendileri bile evet sarı kapakta problem var dediler kabullendiler. Şimdi zaten piyasadan kalktı gri kapak kullananlarda memnun duruyo ama benim içime sinmedi firma suçunu kabul edipte kılını kıpırdatmadı.. bide nestle üretiyormuş araştırdığım kadarıyla hem çikolata hemde şeker ilacı üreten bi firma olduğunu da duydum çok irdelemedim ama soğudum..
Melissa95 Bnm bebegmde 4 ay 10 gunluk .. Mamaya yeni basladik . EVOLVIA kullaniyorum suan memnunum . Ama hipp com ile baslayan mamasi var onuda aldm biraz geceleri gazi oluyor gibi gldi biberondan yuttugu havadan mi daha alisamadi mamadanmi anlamak icin ikisi arasnda deneme yapacagim ama ilk dogdugundada evolvia kullandim kakasini hergn yapiyor bir sorun yasamadim
Daphnemom Her mama her bebeğe yaramıyo 🤷🏻♀️ sma comfort aldım ishal yaptı bi hafta kendine gelemedi, hipp aldık ağlamaktan ıkınmaktan içemedi Golden Goat severek içiyor, yarıyo da kızıma.
Fatosemir Daphnemom bende golden goat kullanmaya yeni başladım. Kilo alımı nasıl? Bebeğim seviyor hatta kullanmaya başladıktan sonra bi ara aptamil verdim içmedi çıkardı hemen midesini bulandırdı 🤦🏻♀️ Ama sevmesinin yanında kilosuna da yarasın istiyorum
Shelly Aptamil bizde kabizlik ve gaz problemi yaptı. Ayrica doktor seker orani yuksek oldugunu ve gunde 3 kereden fazla verilmesinin anne sütünü biraktirabilecegini söylemişti. Şuan hipp combiotic’e geçtik aptamil kadar doyurucu olmasada kabizlik problemini çözdü gibi. Gazimizda eskisi kadar yok tabi bunda 3. Ayimiza girmiş olmaninda etkisi olabilir.
Daphnemom Fatosemir 2.5 aylık kızım prematüre 1710 doğmuştu geçen hafta 4600dü her ay 1 kilodan fazla aldı, çok da severek içiyo 🙏🏻
edsn1 Selna ama bebekten bebeğe fark eder durum aptamilden başka mamaya geçince de fazlasıyla gaz ve kabızlık sorunu yaşayan bebekler var
Selna edsn1 mamaya yeni bir hafta oldu başladık devamlı mama içmiyor ben takviye olarak vermeye başladım