duyguluu Anneler merhaba kizim 9 ay 15 günlük tavuk alicam ama organik bulamadim bildiğiniz bebeklerinize aldığınız marketten varmi tavuk alsam kizima 🤔
UmitBusraAysima duyguluu akdeniz toros alıyoruz biz hem helal kesim, hemde organik tavsiye ederim cok da lezzetli😊
Bebegimyagmur duyguluu başka yerde derken birde köy tavuğu olarak satılıyor Instagram’da veya Google bulabilirsiniz belki sizin o tarafa getiren biyer. Ama güvenemiyorum pek ben ona
Emine_1245 Canım ıstegram da ciftlik sepetim diye bir sayfa var ben ordan alıyorum canım. Orda çok çeşitli ürünler var ordan alabilirsin
vilnius MuhammedAmine orvital çok iyi yumurta alacaklar orvital ya da kor yumurta bulursanız kaçırmayın malesef bizim burda bu yumurta yok 😔
queenMother Biz kendimiz tavuk besliyoruz ama kendi kestiğimiz tavukaları yiyemiyoruz lastik gibi oluyor ama lezzetti köy tavuğu öyle olur acaba migrostan aldıklarınızda mı öyle
UmitBusraAysima duyguluu internetten satis noktalari yaziyor canim hangi sehirde oturuyorsan ona gore hangi markette olduğu yazuyor