Annesirintugceuzun Çocuk Doktoru Ayşegül Soydan Parlak ile olan yayınımızı izlemek için linke tıklayınız. https://instagram.com/happymomapp?igshid=1hfa5iu7o2ogv
fistikcisahap Annesirintugceuzun bence instagramdan ziyade YouTube hesabı açsanız.. herkes ins kullanmıyor. Benim yok bundan ötürü mahrum kalıyoruz. Evet çokta önemli değil belki ama en azından yayının sitede kalıcılığı olur, izleyemeyenler için şahane
Nildasmother Annesirintugceuzun AA doğum yaptığım hastanedeki çocuk doktoru kendi doktorum Ayşegül hanımı önermişti bebeğim için ☺️ benim sorum şu olacak bebeğimde 1 haftayı gecgindir yoğun yaptığı kakasın da mukus oluyor sebebi nedir acaba ? 🌺
Annesirintugceuzun fistikcisahap Canlı yayına katılamıyorsunuz ama yayınları kaydediyoruz. Kaydedilmiş yayınları izleyebilirsiniz. 🌺 Ya da canlı yayınlar dışında kullanılmayan bir instagram hesabı açılabilir. Kanalı gör derseniz izleyebilirsiniz. 👇🏻@DoganurcaN
Annesirintugceuzun fistikcisahap Teşekkür ederim. 🌺☺️ Saçları yeni boyattım. Doğallık bir yere kadar 🤪😁🤓
Annesirintugceuzun Nildasmother Sorunuzu canlı yayında iletirseniz hemen iletebilirim. Sorularımız hazır çünkü. ☺️🌺