ezgijd01 Kızlar robot süpürge almak istiyorum . Deneyimlerinize ihtiyacım var . Özellikleri ne olmalı, marka ,model, fiyat performans ilişkisi , şu özelliği de mutlaka olsun dediğiniz modelleri ve önerilerinizi bekliyorum .
BeyzaLivaLeyla ezgijd01 vacumm mop pro mükemmel kesinlikle ama ben 3200e almıştım fiyatı ben aldıktan sonra deli gibi düşmüştü indirimleri kovalayın derim
Ay05 ezgijd01 ben mi vacuum mop 2in1 kullanıyorum çok çok iyi hem siliyor hem süpürüyor. 2200e almıştı eşim şuan 1500e düştü şaka gibi 😂
edsn1 maggie ben bu söylediğiniz modelle mop pro arasında kaldım arasında ne gibi bir fark var bilginiz var mı veya memnun olduğunuz yönleri nelerdir ?
ezgijd01 Hem süpürüp hem silen navigasyon özelliği olsun istiyorum şarjı uzun dayansın . Biraz araştırdım da olması istenen özellikler bunlar ama hepsini bir arada barındıran model hangisi bulmak zor
maggie edsn1 haritalaması çok iyi bizimkinin mesela silme yaptıracağınız zaman halıyı iptal ediyorsunuz halı hariç yerleri silebiliyor süpürürken de istediğiniz yeri iptal edebiliyorsunuz bir de mesela istediğiniz odaları yaptırabiliyorsunuz harita çıkarıyor ve direk evin haritasını cm cm çıkarabiliyor. Benim eşim çok araştırdı v3pronun çekim gücü s6 dan falan daha iyiymiş ilk geldiği gün manuel süpürgeyle evi süpürmüştüm harita çıkarırken robot tekrar süpürdü çıkan toza inanamazsınız
Wonies Bende yeni Roborock S5 max aldım. Çok araştırıp aldım. mop pro alacaktım ama silme süpürme işlemini aynı anda yapmadığı için s5 maxi tercih ettim. 2 gündür kullanıyorum şimdilik memnunum.
edsn1 Ay05 onun kenarlara çok çarptığıyla ilgili çok fazla yorum okudum sizin yorumunuz ne bu konuda?
Uykucubv ezgijd01 vacumm mop pro mi den aldım bayiden özelikle internettekiler yetkili servisler bişey olduğunda mi kabul etmiyor çünkü