Kızlar bebeğim yalnızca mama ile besleniyor 4 ay 22 günlük ek gıda sürecinde değiliz.
Her zaman sulu kaka yapan bir bebekti yani hiç kıvamlı bir kakası olmadı o yüzdende durumu çok geç farkettim sanırım 10 günü geciktir pişik asla ıslak mendil kullanmıyorum sürekli havalandırıyorum her gün su da oturtuyorum ama yok geçmiyor. Günde 3 4 kez kaka yapardı sonradan bu sayı artarak ilerledi 10 gündür ve neredeyse son zamanlardır her mamadan sonra bazen 2 kez bile günde 8 9 kez kaka yapıyor. Ve dünden beri de buna mukus eklendi. Doktorumla başta görüştüğümde diş şikayetleri vardı zaten bu tarz etkileri olabiliyor dediğinden pişiği geçirmeye yönelik hareket ettim hep. Ama şuan anlıyorum ki asıl sorun ishal ve mamalardan sonra kusma sayısında da artış var ateşini kontrol ediyorum ateş yok. Doktorumu aradım ama henüz dönüş yapmadı. İşin garibi bir kaç gündür bende ishalim acaba bir virüs kaynaklı olabilir mi hani bulaşma ihtimalinden ötürü böyle düşünür oldum. Yaşayan yada bilgisi olan var mı bunları ?