Bal-Kaymak DilaraYigit1 azcık tereyağında yumurta sarısından omlet yapıyorum başka gün 1 çay kaşığı yoğurtla yumurta sarısını çırpıp çırpılmış yumurta yapıyorum . Başa bi gün lor peyniri ile omlet yapıyorum. Yumurtayı bu şekilde veriyorum haşlayınca boğazına yapışıyor sanırım öğürüyor. Bazen pankek yapıyorum. Bunların yanına 2 tane zeytin bi parça lor. Muzu ezip ceviz ve pekmez katıyorum. Bazen avokado koyuyorum muz yerine. Haftada bir ıhlamur veriyorum kahvaltının yanında.
Mom078 DilaraYigit1 1 tam yumurta,salatalık ,zeytin,tahin pekmez arada pankek arada Menemen arada omlet tarzı takılıyoruz kafamıza göre
Merveliya1 Standart şeyler teryağda yumurta kırmak, pekmez, tahin, avakado, zeytin, peynir, salatalık, muz hangisini yerse benim bebeğim çok ağlak olduğu için minnoşuma pankek yapamıyorum beklemiyor
Mom095 Merveliya1 bunları tek tek yiyo mu? Benim bebeğim karıştırıp lapa gibi anca yiyo yoksa ağzına almıyo
Merveliya1 Mom095 benimki de asla karışım yemiyor ayrı ayrı hergün bunların hepsini yemiyo tabiki ben teklif diyorum o hangisini yerse
Annekeki Mom095 o sekilde mi alistirdin bastan. Bir gun az yer ikinci gun duzgun yer bence bulamac yapma sonra iki yasinda hala oyle yemek ister.
Merveliya1 Hasev2707 bazen tahinle pekmezi karrştırıyorum bazen ayrı ayrı bi çay kaşığı felan ancak yiyo bazen pekmezle yoğurdu karıştırıyorum
Mom095 Annekeki aslında haklısın zaten çok iştahlı bi bebek değil. O yüzden yesinde nasıl yerse yesin dedim sanırım