Hazine_aykut Bunları gördüğü an bile öcü görmüş gbi tepki veriyo kızım yediriyorum ama çok zor bir iki lokma yani gönüllü hiç yemiyor aslında kilosu iştahı iyi bi çocuk ama gel gelelim yemiyor ilerde yer mi değişir mi acaba sizlerin de öyle mi
Ahimess07 Hazine_aykut değişir mutlaka koca insanlar bile değişiyor huyları yemek yeme alışkanlıkları çocukların ki de değişir. Onun önüne mesela köfte koyuyorsunuz vaktiniz varsa eğlenceli bir tabak yapabilirsiniz. Ve ya başka sevdiği şeylerin arasına katım kiymayi tavuğu vs. zamanla alışacaktır çok üstüne gitmeyin tavuk kofte ona ceza gibi gelir tamamen uzaklaşır ☺️
tatlisert Hazine_aykut oğlumda et,köfte,tavuk tek şekilde yemez. ben pilavın içine felan koyup yediriyorum.
Hazine_aykut Ahimess07 sevdiği şeylere falan karıştırmaya çalışıyorum genelde ama bu defada sevdiği şeyi zorla yiyor umarım alışır insan herğün de ne yedirecegini şaşıyor yemek seçtiği zaman
Hazine_aykut tatlisert aslında öyle yapıyordum ilk başlarda anlamıyordu ama şimdi sevdiği birşeyin içine karıştırsam da mesela pilavını yer tavuğu ağzında bekletir