Muhammedtalha 39 günlük bebeğim var ve özellikle akşamları sürekli aç gibi davranıyor emdikten hemen sonra yine aranıyor çok emince de sindiremediği için huzursuz oluyor midesi bulanır gibi yapıyor sürekli neden yapıyor olabilir yaşıyan var mı aç olduğu için mi yapıyor gerçekten
Aybuke_ Muhammedtalha benm kızım da oyle bide kusıyo benmki valla bilmiyom sütüm az degl emerken hep bogaznda kalır gbi oluyo ama neden aranıyo bende blmiyprm
Deletedmom324 Muhammedtalha canı sıkılsa meme ister cok kucuk. Meme tek gercegi su an. Korksa meme acıksa meme cok yese bile meme 😂
Kumsi Muhammedtalha seni emzik gibi kullanmasina izin verme canim doktorumun söylediği tek sey bu ver emzigi karni doyunca diyor
Kavunicibalik Muhammedtalha büyük ihtimalle gazdır. Haliyle uykuya da dalamıyordur. Gece uykusuna geçiş saatini de kaçırınca ayrı bi huzursuzluk olur. Bizimki gaz bitene kadar hep öyleydi.
Lavitaebella Kumsi emziği meme niyetine kullanıyor olmasın. El kadar bebek tek bildiği anne kokusu. Biraz acımasız olmuş.
Edadogan Doyduktan sonra emziğe anne sütü değdir hala meme de sansın kendini baktın huzursuz yine yap evet şuan tek gerçeği meme onun bide kilosu iyiyse eğer acaba sütüm yetmiyor mu düye düşünme doktora sor kilosu iyiyse ayına göre strese girme canım.benim ki geceleri emmiyor mesela ki daha 2 aylık bile değil kilosu iyi dedi doktor kasmıyorum bende artık
Mercimek2 Edadogan merhaba bende emziğe alıştrmk istyrmda oğlum 3,5 aylık 4 e yakın emiyor mamada veryrz 1-2 gündr sürekli emme isteği azaldı gbi ama gece beni uyumk içn kullanıor gece uykumz yoktu ama bunu emzikle sağlyablrmki nasıl alıştrrm emziğe
Edadogan Muhammedtalha gazı nasıl? Gazının hırsını da memenden alıyordur belki.hiç sağdın mı sütünü ne kadar geliyor bi göğsünden az mı diye bi bak bakalım
Muhammedtalha Edadogan emdikten sonra bakıyorum geliyor hala süt, az geldiğini düşünmüyorum bırakıyor 15 dakika falan uyuyor sonra gaz çıkarıyor sonra yeniden aç gibi davranıyor
Edadogan Muhammedtalha ver kuzum madem anne sütünden zarar gelmez ne güzel emiyor maşallah ona 🙏 keşke benimki de onun kadar emse,analık delilik 🤦🏻♀️🧟♀️
Edadogan Muhammedtalha muhtemelen sütün bir anda çok geliyor ilk gelen süt çok gelir çünkü sonra yoruluyor çenesi az emiyor kendine gelince bir daha istiyor yavrum
GizemDulger Benim oğlum da öyle 😂 Tokluktan kusuyor gene de meme diye aranıyor 😂 Bazen insan kafayı yiyecek gibi oluyor ama şöyle düşün onun tek bildiği şey emmek ve ağlamak . Ve bu günler geçip gidecek tıpkı geçmiş olan 39 günün gibi canım . Biz annelere çok sabretmek düşüyor napalim ne zaman isterse emzirecegiz artık 😊
Muhammedtalha Edadogan bende öyle düşünüyorum ama aralıklı emdiği için çok gazı oluyor dedi doktor ne yapacağımı bilemedim
Rbahadir Muhammedtalha aranıyosa açtır canım benim kuzım ilk ay dudağımı emerdi kolumu parmağımı neremi yakalasa emerdi acıkınca tok olduğunda öyle emmezdi dudağımı falan
defnesmoms Rbahadir yanlış yönlendirmeyin lütfen 7/24 yalanan bi kızım var sürekli aç o zaman sizin dediğinize göre
Poncique Bebekler yalnızca aç olduğunda meme aramaz. Tek bildikleri o olduğu için annesinin kokusunu özlediğinde de aranır. Gazı olduğunda da aranır. Her istediğinde eksik etmeyin emzirin. Belki de anne kokusuna doymak istiyordur.