Sekerportacali Merhabalar SüTüm bebeğim emdikçe gelir ancak birkaç gündür sütüm çoğaldı çok şükür mochi vardı o işe yaramadı. Yüksek vakumla çekecek süt sağma makinesi Alicam. Öneriniz var mı ?
Cheerfulmom Sekerportacali Ben avent kullandım çekim gücü gayet başarılı ama sesi çok çıkıyor bence beni rahatsız etti keşke daha sessiz olsaydı 🤷🏼♀️ Lansinoh aldım ondan da çok memnun kaldım. Onun kadar çekim gücü yüksek degil ama bir kaç kullanımda sütümü arttırdığını ve ritmik çekim şekliyle çok güzel sağım yaptığını farkettim.
MihraKus Benimki valla diamond muydu neydi adı tam bilmiyorum ama aşırı memnunum fiyatıda uygundu ben alırken öneririm yani şarjlıda çalışabiliyor mesela
Sekerportacali MihraKus çekimi nasildi çünkü sütüm bebegim emdikçe geliyor. Yani gogsumden şapir şapir almaz
Nazlimu987 Ben de Bayadır araştırıyorum. Avent çok pahalı geldi lansinoh ve mamajoo arasında kaldım. İkisini de kullanıp manajooyu daha kullanışlı bulan bir kaç yorum okuyup mamajoo sipariş verdim. Henüz kullanmadım
atopiklininannesi Nazlimu987 kesinlikle mamajoo ben de çok araştırdım ve mamajooda karar kıldım başlarda meme ucum yoktu ve işimi çok güzel gördü ayrıca avent biberon başlıklarıyla uyumlu.Mamajoonun kendi biberon başlığı bana çok sert geldi ben aventin başlığını takıp kullanıyordum
Sekerportacali Cheerfulmom ikisinin de süt sağma süreleri ne kadardı? Kaç dakikada bir göğsü sagiyordu?
Cheerfulmom Sekerportacali yani şuan kaç dakikada sağım yaptığını hatırlamıyorum bu biraz da sizin sütünüzle alakalı ben bir göğsümü yağlı sütü de çeksin diye 15 dk felan sağıyordum ama size lansinohu tavsiye ederim 👍🏻 Daha pratik parçaları insan üşenmiyor yıkamaya sağmaya ama aventte çok üşeniyordum.
Tanemimm Sekerportacali sessiz 5 dakika bile sürmüyor tüm göğsü boşaltıyor. Bebeğim uyurken yanında sağdığımda onu uyandırmayacak kadar sessiz.
Aselliko Ben e bebekten aldim ve bebegimi sağarak besliyorum 3 aydır hem uygun hem cok iyi tavsiye ederim
Sekerportacali Aselliko teşekkür ederim oncelikle ne kadar sürede 1 memeyi sagiyor ? Güç ayarı var mı sesi nasıl ?
Aselliko Sekerportacali sesi kısık diğerlerine göre baya gece filan rahatlıkla sagiyorum. Bir memeyi 10 15 dakika da sagiyor zaten çift başlı. 5 kademe 2 farklı sağım özelliği var fiyat performans açısından cook ust bir cihaz . Baby plus plus marka
MihraKus Sekerportacali aslında bu kişiden kişiye değişir sizin doğru şekilde boşaltması için 5-10 dl masaj daha sonra 10-15 dk da normal sağım yapmanız lazım toplamda 20-25 dk ideal güzel bir sağım . Ben böyle yapıyodum yani