sule-alp Kızlar sanırım mastit oldum daha önce de olmuştum. Elimi göğsüme atamıyorum ve içten bi yanma sertlik var kolum kalkmiyor. Acil yardım ne yapabilirim ?
12345mom sule-alp duşa girin sıcak su ile masaj yapın hemen yumuşatın ve bol bol emzirin orayı sıcak tutun ben sıcak su torbası kullandım çok geçmiş olsun çok zor 😔 eğer geçmezse mutlaka doktora gidin ama
VolkanEmrem sule-alp canm cok gcmis olsun oncelikle cok iyi bilirim bnde de olmustu hatta gece ucde hastanelik oldum zıngır zıngır titriyorum atesim 38 .5 az kalsin ..🙄neyse allah korudu onunki sutu bosaltmak cnm ama emzirerek,ama sagarak bn o gecesi sicak bi dus almistim zorlada olsa akittim biraz sonra sicak su kesesiyle yattim aman dikkat ed fazla sicak olmasin uyku sonucta allah korusun ve bol bol emzirdim en agiri buydu 1 hafta surdu atlattim ama sen gel bana sor zehirledi beni buyuk ihtimal demem oki sutu akitman lazim kuzum bol bol emzir emzirdikce rahatlarsin tez zamnda atlatirsn insallah 🤲😞
zeyn09 sule-alp bebeğim 3 aylıkken bi başladı 7. Aya kadar yaşadım canım çok iyi anlarım doktor ellemeye çekinirdi göğsümü öyle olurdu. Sıcak duşta masaj yap ve sağ elinle o tıkanıklık geçene kadar yarım saat-1 saat sağdığımı bilirim üstüne bi parol içerdim ağrıdan yorgun düşünce ve bol bol emzir🌸 Önemli olan o tıkalı olan süt kanalının açılması peynir gibi atar kendinle o zaten bi zaman sonra ama duşta sıcak suyun altında yaptım ben hep diğerleri fayda etmedi
bburcu sule-alp sıcak kompres değil soğuk uygulaman lazım dikkat et. Sıcak su süt attırır ben öyle bir hata yapmıştım 🙄 sağmaya çalış. Canın yanıyor ama sağdıkça rahatlıyordum ben. Meme sert olunca bebek ememiyor çünkü
sule-alp 12345mom çok teşekkür ederim canım sıcak duş masaj falan rahatlatmadi ya bı turlu sertlik inmiyor kafayı yiycem. Doktora daha önce gittim ve sadece bana emzir dedi yani. O yüzden gitme gereği duymuyorum.
12345mom sule-alp bende aynı sizin gibi oldum 1 hafta önce her yolu denedim baktım olmuyor en sonunda hastaneye gittim iğne yaptılar ve bol bol emzirmemi söyledi doktor bi de antibiyotik verdi içten iltihap var dedi ama geçmezse üzerinde durun başka doktora gidin çünkü eğer geçmezse ameliyata kadar yolu varmış kuzenimin geçmemiş daha kötü olmuş ameliyat yapmışlar
sule-alp 12345mom ayy size de çok geçmiş olsun canım benim. Bakalım geçmezse 2-3 güne daha gitcem mutlaka. Çünkü mide bulantısı ateş titreme yapıyor ya. Ağrıyı geçtim artık.
Erayeren 12345mom aynen benimde ameliyata kadar gitti antibiyotik iğneyi de her doktor yapmıyor bence ilk yapılması gereken şey sonra ilerliyor ve iltihaplandırıyor sonunda maalesef ameliyat
sule-alp VolkanEmrem çok teşekkür ederim canım benim size de çok geçmiş olsun. Emziriyorum zaten ama hiç rahatlama hissi olusmuyor ya.
Bulutsevda Banyoda ilik dus altinda bebek yagiyla masaj yapin yukardan asagiya dogru tarakla tarayin bastirmadan. Banyodan ciktiktan sonra hic beklemeden ters pozisyonda emzirin bebeginizi 1 2 gun hep emzirmenizi ters pozisyonda yapin
Gokce_Erce Sabahladik, sürekli süt sağma , sıcak su torbası şeklinde geçti ama ağrısı ve kanalların açılması için beyaz lahana kullandık. Yarım kg lahana nasıl rahatlattı anlatamam. Gerçek bir mucize
VolkanEmrem sule-alp olur canm zamanla cok zor şöyle düşün emzirdikçe doluyor dolduğu için ne Ağrı veriyor O yüzden sürekli boşaltmam lazım ama sürekli emzirmen lazım zor Allah yardımcın olsun diyorum Rabbim Düşmanımın Başına vermesin Ben öyle acı ilk defa gördüm
zeyn09 sule-alp yok 2 güne geçer Allah’ın izniyle zaten ama geçmezse hemen bi genel cerrahiye git canım apse yapmasın. Benim sürekli yeniliyordu biri geçip diğeri başlıyordu.inşallah senin öyle olmaz canım ama düzenli emzir benim sütüm çoktu ama bebeğim çok düşkün değildi😬😬