Nejlazafer İyi akşamlar güzel anneler..benim doğumdan soradiş etlerinde baya çekilme oldu..kekik suyu ile fircalamak faydaliymis diyorlar..deneyen sonuç alan oldumu hic acaba yada baska bir yontem kullanan??
Erencinarinannesi Nejlazafer denemediğim yöntem kalmadı lakin çare bulamadım bazen inanılmaz derecede şiddetli bir şekilde ağrıyor majezik gargara ile çalkalıyorum
Madeleine Nejlazafer benim hamilelikten beri başladı zaten , hiç de düzelmedi:( ams fırçalamaktan başka bişey yapmıyorum kekik suyunu duymamıştım
Sadiye1 Nejlazafer benim hamilelikte olmuştu fırça çürüğüyle beraber kuzenim diş hekimi o sensodyn hassas dişler için macunu varmış onu kullan dedi kullandım gerçekten de 2 3 gün içerisinde dişlerimde ağrı azaldı şimdi hala onu kullanıyorum çok memnunum. Sağlıklı diş etleri 😁 reklamı da yaptığıma göre gidebilirim 🤣🤣🤣🤣🤣
Nejlazafer Erencinarinannesi demeyin yaaa..kekik denediniz mi peki?? Offf n’olacak bu dişler.. dökülecek mi 😔
Erencinarinannesi Nejlazafer pandemi biterse yaptırmayı düşünüyorum şu pandemide diş etlerimin ağrısı yüzünden acile gittim antibiyotik verdiler ve sonradan gelip yaptır dedi doktor
Nejlazafer Madeleine İbrahim saracoglunun bir kekik kürü tarifi var ona başladım..tek umudum o bakalım..
Nejlazafer Sadiye1 ben genelde sensodyn kullanıyordum.bi ara ipanaya geçtim..ama o zamanda pek sonuç alamadım..evet güzel temizliyor diş eti kanamalarıni azaltıyor ama çekilmeye çare olmadı..
Nejlazafer Xyz1234 hep öyle fircaliyordum sonra donerbaslikli fırçaya geçtim şarjlı..ondan sora daha hızlı şekilde çekilmeye başladı..bıraktım mecburen..bakalım kekik suyu sonuç verecekmi..
Nejlazafer Erencinarinannesi ki sizinn baya kötü ozmaan..bende şuan sadce dis eti çekilmesi var..zor vala diş olayı..
Erencinarinannesi Nejlazafer diş eti çekilmesi ön dişlerde ciddi derecede fazla durumda dişlerimde hiç çürük yok diş eti çekilmesinin tedavisi varmış yani doktor öyle dedi nasıl oluyor tedavisi bi bilgim yok ama dişlerimi kaybetmek istemiyorum
Nejlazafer Erencinarinannesi aşırı ceklime var ise eğer cerrahi müdahale ile doku falan ekliyip damagi çekiyorlar ama bu da çözüm değil…tekrar oluyormuş..buna sebep olan genetik değil ise eğer diş ile diş eti arasına biriken bakterilermis..onları temizleyen en etkili şeyin de kekik suyu olduğunu duydum..bende çok araştırdım..gerçekten kekik suyu çok acı ve keskin..3 gündür kullanıyorum.. diş eti deki kanamalar kesildi..normalde her fircaladigimda kanardi..bilmiyorum bakalım 2 ay kullanayım..
Erencinarinannesi Nejlazafer bende deneyim ama benimki genetik teyzelerimin hepsi bu durumdan muzdarip
FHKK Nejlazafer 1 hafta öncesi aynı şikayet ve diş eti sızlaması ile dişçiye gittim. Meğer bebişten sonra diş etlerim ödem toplamış diş temizliği de gerekli dedi yaptırdım yeni yeni kendime geldi dişleriim. Sensodeyne diş etleri için olan macunu ve fırçasını önerdi onunla da destekliyorum şuan.