papatyahanem Merhaba anneler. Bebeğim 6 ay 8 günlük. Ek gıda tariflerinizi,öğünlerde neler verdiğinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Teşekkür ederim. ☺️🙏🏻
YasemiNYagmur1 papatyahanem biz tadımlara 5 aylık başlamıştık. 6. Ayda öğünlere geçmiş olduk. Sabah Kahvaltısı Yulaf ezmesi 1 yumurta sarısı kuru kayısı 2 bebe bisküvi 1 kaç damla pekmez karışımı yapıyorum Bazen de Bebek lor yumurta sarısı pekmez Bazende bebek lor avakodo yumurta sarısı karışım yapıyorum öğlen çorba veriyorum akşam da yoğurda meyve karıştıyorum irmik haşlayıp ekliyorum bazen bebe bisküvi ekliyorum öyle karışık şeyler nasıl denk gelirse
Sinemmmmm YasemiNYagmur1 bizim hemsiremiz bulamac yspip verme herseyi tek tek ver dedi sizin gibi yapsam ilerde skinti cekeer miyim
Gokcenur Bende merak ediyorum özellikle alerjik bebekler için nasıl neler yapılabilir araştırma içindeydim
YasemiNYagmur1 Sinemmmmm şuan diş yok tek tek verince de doyurucu olmuyor. Belli süre sonra pütürlüye geçicem blender kullanmıyorum çatalla cam rende de eziyorum tamamen pürüzsüz olmuyor böylelikle