Hosgeldin 28 gunluk bir bibesimiz belli saatlerde katılır gibi agliyor meme mama almiyor omuzda biraz sakinleşiyor gibi yapip gene başlıyor. Ustten ve alttan gazi çıkıyor. Annem kulagi ağriyordur dedi ama kolik mi yada napicam🥲
Bebegimm1 Hosgeldin emmiyorsa mama da yemiyorsa açlıktan ağlıyor olabilir kolik de olabilir oncelikle karnini doymasini sağlayın belki sakinleşir
elif2610 Hosgeldin omuzda biraz sakinleşiyorsa ne kadar gaz çıkarırsa çıkarsın muhtemelen gazlanıyordur yine yada tam doymuyordur diyeceğim ama öyle olsa omuzda sakinleşmez doktorunuza danışıp gaz damlası kullanabilirsiniz.
12345mom Hosgeldin kakasınj yapabiliyor mu peki benim bebeğimde öyle gaz çıkıyor ama kaka yapamıyor doktor çıkardığı gazlar yetersiz kolik ve çok gazlı bebek dedi
Hosgeldin 12345mom yapiyor kakasini uyuyor 1 saat sonra aglayarak uyaniyor bi derdi mi var acaba bi yeri mi agriyor annem de ole olsa hic durmaz falan dedi
12345mom Hosgeldin gaz diye düşünüyorum ama yine de doktoruna bi gösterin bazı bebekler her ne kadar gaz yapsada yetersiz kalıyormış benim bebeğim öyle mesela bitmiyor sancıları baya kolik bi bebek