Ecem35 3 aylık olduk reflü yatağını kaç aya kadar kullanmalıyız oğlum anne yanı beşiğinde yatıyor ama reflü yatağından kayıyor rahatsız oluyor yatağı aslında büyük reflü yatağı olduğu için rahat edemiyor sanırım yardımcı olurmusunuz ?
Helen-2021 Ecem35 biz 5-6 aylık olana kadar kulllandık kayma da olmadı hiç beşiğinin içine koydum geceleri gündüzleri de Hamağına koydum gayet iyiydi
bjkbb Ecem35 oyy benimkide çok kayıyor üzerine kaymayan örtü serdim ama yine kaydı en son reflu yatağının dibine yastık koydum başka türlü çözüm bulamadm çünkü şimdi anca yastığa kadar kayabiliyor. Ben ilk bebeğimde 3 3 buçuk aya kadar kullanmıştm şimdikinde ne kadar kullanırım bilmiyorum
Ecem35 Helen-2021 hımm bende kullanayım o zaman 6 Aya kadar yada bizim oğlan çok kıpırdıyor gece ayaklarını beşiğe dayıyor yukarı o derece beşiğim de büyük yanı
Helen-2021 Elbiii çoğunlukla evet üstü ne nevresimden çarsaf yaptık kılıf gibi giyilen orda yatınca çok küsmüyordu bir de daha rahat uyuyordu
Elbiii Helen-2021 bende öyle yapayım ozaman çok teşekkür ediyorum canım genelde 20 dakika kalması yeterli diye biliyordum oyuzden üstnden uyutmuyordum