Aysenurbuglem Bebeğim emzirirken sıkınıyor.. ıkınıyor gibi yapıyor doktorumu gaz ilacı verdi ama bi işe yaramadı bu durum huysuzlaşmasına neden oldu🙄acaba gaz problemi için önerileriniz neler
Hazal818 Aysenurbuglem ay bendede aynı dert var memeyi bırakmıyor da emmek istiyor gazı olduğu için ama okınıyor sürekli emerken bende seksen beş liraya en doğalından ilaç aldım bana mısın demedi bi işe yaramadı en son gittim yarım çay bardağı suya bit tutam kimyon bir turam çörek otu az da şeker serpip kaynatıp ılıtıp veriyorum rahatlattı biraz
Kmsal78 Aysenurbuglem Ben gaz damlasi kullanmiyorum biraktik daha dogrusu rezene cayi var aktarlarda satiliyor onu veriyorum 5 cay kasigi kadar bu arada 4 ay 20 gunluguz biz onun haricinde humana kimyon ve rezene cayi var doktorum 30 ml kadar icirebilirsiniz demisti bunlari istersen dene ben rezene verdigimden beri kullanmiyorum gaz damlasini
Gupsemmm Aysenurbuglem benim bebeğim 1hafta sonra 3ay bitecek ben ayağına sıcak su yorbası koydum karnınada kiraz çekirdeği kemeri aldım onu ısıtıp koydum tahtının üstünde biriken yağ ile her bez değişiminde yağladım birde Nurseharveys damla kullandım ama yaklasık 20 gündür kullanmayı bıraktım hepsını birden geçti artık benim ikinci kızım kolikti çok yordu beni çok şükür öyle değil birde Plips Avent anti kolik biberon kullandım halen kullanıyorum
Begumcan Aysenurbuglem ıkındığı anda bırakıp geğirtiyorum sonra devam ediyoruz emmeye. Emdikten sonra 10 dk dik tutup sonra karın üstü yatırıyorum ki alttan da gaz çıkışı sağlansın. En kötü altını açıyorum yapıyor patır kütür 🥳
Aysenurbuglem Hazal818 bende yaptım kimyonlu bi karışım ama bebeğim daha 15 günlük felandı ağır gelir diye 1-2 kez verdim bi daha vermedim. Aynı benim brbeğim de emmek istiyor ama sıkınıp kafasını çeviriyor🙄
Ksonmez Benimkide öyle emerken ıkınıp gerilme başlıyor sonra ağlama öncesinde gazi olurdu böyle yapmadı 4.ayina girdi bu başladı. Biogaia denedim bitkisel bir damla denedim en son sab simplex deniyorum 1 haftadır. Biraz yaradı ama daha tam geçmedi
Aysenurbuglem Ksonmez bende denedim birkaç tane zinco, nurse harveys gibi gaz damlaları.. Tam bi etkisi olmadı maalesef
Aysenurbuglem Kmsal78 bede vermiştim biraz rezene ama sürekli vedmek gerekiyor heralde bi etkisi olmadı diye 1 kez verdim bıraktım denicem tekrardan
Aysenurbuglem Gupsemmm Benim bi arkadaşımın bebeği de 4 aylık olunca kullanmayı kesti bu damlaları felan.. Galiba büyüdükçe tamamen geçiyor.. Ben bide zeytinyağı felan veriyorum günde 2 kez 1er çay kaşığı o da rahatlattı gibi
Aysenurbuglem Begumcan ewet buhün onu fark ettim. Emzirirken bazen göğsümden çekip dik tutuyorum ki geğiriyor.. Emzirdikten hemen sonrada kaldırıp geğirtiyorum gazını çıkartıyorum sırtını sıvazlayarak.. Ayaklarını karnıma bastırıyorum çok işe yaradı. Bu arada gaz damlasını uyanınca veriyorum ardından emziritorum öyke daha faydalı geldi
bburcu Aysenurbuglem gaz damlasını değiştir doktora sorup. Bizde işe yaramayınca gecenin köründe ağlama krizi eşliğinde nöbetçi eczane aradık resmen yasak falan dinlemeden. Mahvolmuştu yavrum. Nurse harveys colex işe yaradı baya hala arada kullanırım