Melissima E bebekten almistik 150 tl ye, su an indirimli fiyatı 140 tl, ilgilenen olursa 100 tl ye satiyorum, bebegim cok sevmedi nerdeyse hic kullanilmadi, temizdir. Fotograflarda goruldugu gibi 3 kademeli
BenMathilda Melissima Elinizde bulunan ürünün fotoğrafını paylaşmalisiniz. Aynı zamanda fotoğraf yüklediğinizde lütfen çıkan ikinci “direk linkler” seçeneği kullanın (görselde gösterdiğim gibi). Direk linki kullandığınızda fotoğraflarınız link olarak değil direk görsel olarak açılacaktır postunuzda. Tek tek düzenleyince çok vaktimizi alıyor🙏🏻 https://imgyukle.com sitesini ziyaret edip oradan yükleme yapabilirsiniz.
Ftmemir Melissima daha uygun bir fiyata bi ihtiyac sahibi için almak istesem kabul eder misinz sizinde payınız olmuş olur gerçekten fakr biirini mutlu etmiş oluruz
Melissima Ftmemir teklifiniz nedir? Ben de baska bir sey alacagim bunun parasiyla cunku, ihtiyac sahibi birini mutlu etmeyi tabi isterim ama ben de 150 tlye aldım😣 siz fiyat soyleyin ben de esimle bir goruseyim
Ftmemir Melissima bende ihtiyac sahbi birine gönderme maksatlı baktım o yüzden en fazla 70 verebilirm adresi size yazarm direkt oraya gönderirsnz eper kabl edersenz ödemeyi ben yaparm