Zgr26 Herkese iyi akşamlar, oğlumun göbek bağı 6. Günde düştü. Bugün 16. Günlük olduk ama hala bulaş şeklinde kanama lekesi oluyor zıbınlarında. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? K vitamini damlattı doktor ama hala devam ediyor.
2prensses_annesi Zgr26 bizimde oyleydi krem verdi iki tane surduk baya bi gene kesilmedi yakti doktor ondan sonra kulak copuyle gunde 1 defa sil dedi yaptim cok sukur gecti 😊👍
yagmurcfr Zgr26 Bizimde öyleydi ben batikonla sildim sürekli bi ara geçti sonra 2 aylık oldu hala aynı doktora götürdük yakma işlemi yaptı kibrit çubuğunun uzununu düşünün suya batırıp göbeğine bastırdı acıyan bi işlem değil bebeğim uyuyordu o sıra uyanmadı bile doktora sorduğum da nedenini bebeğin eşinden kordondan bi parça kalmış oda canlı olduğu için kanama olmuş dedi şimdi 3 buçuk aylığız bi sıkıntı olmadı bidaha canım korkulacak bi durum değil geçmiş olsun
Zenginb Zgr26 2-3 kere doktora gittik bunun için kan testleri bile yaptılar. En son yaktılar ve geçti sorun olmaz ama götürün mutlaka oğluma 2 kere k vitamini yapıldı düzelmedi
arkeologolcam Bizimde başımıza gelmişti canım durmadıysa doktora götür mutlaka mikrop kapar.Bizim doktorumuz k vitamini damlatmamıştı iğnesini vurmuşlardı bi daha kanamamıştı ve tentirdiyotla sabah akşam temizliyodum pamukla doktorunuza bi sorun önerirse sizde yapabilirsiniz
Zgr26 yagmurcfr ben de yakmasını istedim ama gerek yok kuruyor dedi. Sonra tekrar sünnetini yapan cerraha söyledim k vitamini damlattı hala devam ediyor. Batikonla ne sıklıkta ve nasıl temizlediniz?
yagmurcfr Zgr26 eczanede satılan tek kullanımlık sargı bezleri aldım ki mikrop kapmasın (steril gazlı bez) diye de geçiyor bide bebekler için kullanılan batikon aldım günde 3 4 kere değişirdim hep azcık batikon sürüp üstüne sargı bezini koydum öyle doktorada sormuştum sıkıntı olmaz yapabilirsin demişti
2prensses_annesi Zgr26 hic bisey sadece kulak copunu nazikslce icine sokup sildim ama bastimadan zorlamadan.
Zgr26 yagmurcfr ben de öyle yaptım birkaç kez spança yapışır gibi oldu. Tek çözüm yakmak gibi gözüküyor. Doktorumuza ısrar edeyim bari 🤷♀️
123456789--- yagmurcfr baticon 3 günden fazla kullanma dedi bizim dr muz guatr hormonlarını oynatır dedi bilginiz olsun
yagmurcfr Zgr26 aynen olmadı başka doktora götürün kötü işlem değil sonuçta inşallah geçer geçmiş olsun canım
Nohutannesi Zgr26 gümüş kalem değdirdi doktorumuz.hemen geçti. Ağladıkça yada duşta falan hep kanıyordu bizim de. Bekledik geçmeyince böyle yaptı doktoru
Zgr26 yagmurcfr iki doktor da ısrarla yakmak istemedi. Bebek hemşirelerimiz yakar muhtemelen demişti ama ısrarla yakmıyorlar. Baska doktoru denerim artık. Teşekkür ederim ☺️
yagmurcfr 123456789--- Biz yakma işlemi yaptırdık zaten canım ilk zamanları yaptım annem de sağlık çalışanı kendi çocuk doktoruna da söylemiştim böyle böyle yaptık diye bişey olmaz demişti belki de doğrudur onun için bişey diyemem bilgim yok canım