Alminam Kızlar 2 aylık bi kızım var uykusu gelince anlıyorum zaten acıkmış da oluyor meme de uyuya kalıyor uyku arasında uyanıyor meme arıyor tekrar veriyorum uyuyor yanlış mı yapıyorum sizce zorlanır mıyım ilerde
Onedroplove [bilinmeyen] 2 aylık bebekle ne gibi etkinler var yazarsanız sevinirim benim bebeğim daha 40 günlük mememden başka hiçbir şekilde durmuyor 20 gün sonra benimde ihtiyacım olacak vizede tecrübe olur 😊
Alminam [bilinmeyen] Kalıyor tabi şarkı söylüyorum masaj yapıyorum konuşuyorum onunla 1 saat geçiyor acikiyor meme istio uyuyo
hvvgcr Benim kızım da 2 ay 19 günlük oldu kolik bebek olduğu için sallamaya alıştı ya ayakta sallayarak uyuyor yada memede uyuyup kalıyor memedr uyuma bizde alışkanlık halinde değil yatırınca genelde hemen uyanıyor doyduğundan eminsem de meneden çıktım diye ağlasada meme vermiyorum emzik veriyorum sakinleşiyor Ama artık yavaş yavaş sallamayı bırakmaya çalışıyorum ağlar ağlamaz kucağa almıyorum huy edinmesin diye sallasam bile uykuya geçmeye yakın yüzünü okşayarak sallamayı bırakıyorum burnundan yukardan aşağı doğru elimi kaydırıyorum Oda gözünün kapanmasına yardımcı oluyor uykuya dalmamak için inat ederken bir kaç defa kendi kendine uyudu inşallah tamamen bırakacak 😊
hvvgcr Ha bide kundak da çok yardımcı yarı kundak yapmanızı da tavsiye ederim 3 4 aya kadar oda elleriyle kendini uyandırmasına engel oluyo