Gzmskr 1 aydır geçmeyen pişigimiz var sarı kantoran yağı aldım bugün sürdüm ama yine faydası olmadı.Ne yapıcağımi şaşırdım artık.Gubde ne kadar sürmeliyim bilen var mı bugün çok sürdüm 5 6 kere diyebilirim.Faxlasi zararı olur mu
zeynepela2 Gzmskr bende kırmızı kantoran kullandım çiş yaparken ağlardı deri soyulmuştu artık . Kantoran I gece gündüz sür birazda altını havalandır 3 güne geçer inş bnm öyle oldu
Zeynep2304 Gzmskr canım doktora götür benim kiziminda uzun süre geçmedi ben götürdüm bez allerjisi olmuş dedi değiştirdik öyle geçti geçmiyorsa mutlaka bir sebebi var zaman kaybetme götür derim
Anneyimben34 Sudocrem kullanmıştım ben iyi gelmişti bide zeytinyağı. Altını da uyurken açık bırakmıştım alt açma örtüsü sermiştim. Bu arada alerjik bebek mi geçmeyen pişik genelde öyle oluyor. Ve kaç aylık
Gzmskr Anneyimben34 alerjik diye bir birşey denmedi 2 doktora goturdum ama bilmiyorum ınsallh alerjik değildir.1 ay 17 günlük
Gamzeahmetzeynep Bizim de piştikten kabarmıştı artık çocuk mahvoldu . Doktor hamazing verdi çok iyi geldi
Zeynep2304 Birde bezi internetten sipariş vermeye başladım kızımda inanılmaz pişik oldu internetten almayın mümkünse
AslanEkrem Gzmskr prima kullanıyorsan eğer prima aşırı pişik yapıyor pavloderm pişik kremi aldım slepy beze geçtim düzeldi oğlumun poposu çok geşmiş olsun acil şifalar
Zeynep2304 Gzmskr slipeyy di molfixe geçtim birde travakort krem kullandım bezide internetten almıyorum ıslak mendilide ılık suda yıkayıp öyle kullanıyorum kremi doktoruna sormadan kullanma benim kızım 2 yaşında kortizonlu o krem
Gzmskr Zeynep2304 peki molfixden memnun musunuz bizde sleepy kullnıyorum lastik izi yapıyor molfixe geçmeyi düşünüyorum