zeynepzeze Merhaba, sanal marketten tavuk istemiştim son kullanma tarihi yarın. Acaba buzluğa atıp bir kaç gün sonra kullansam sorun olur mu? Hiç öyle denemedim. Korkarım zehirlenmeden falan 😂
semaahmet zeynepzeze vallahi bende öyle atmıştım bı kaç hafta sonra çıkardım bı gün,ek yedim hala ayaktayım😄😄
Balimkizim zeynepzeze ben de bu soruyu sormuştum. Atin bişey olmaz diyen ile asla yemeyin diyen kişi sayısı eşit 😅 Ama ben atmadim, komşumla paylaştım fazla tavuğu. Yesem bişey olmazdi belki de ama içim rahat etmezdi 😊
Merve201119 zeynepzeze benim eşim tarihi geçmiş şeyleri buzluktan çıkarıp yiyo ona bisey olmadığına göre bilemiyorum ben biraz pimpirikliyim kendim ve çocuklara yedirmem ama o yiyo sapa sağlam hayatta😀😀
nikimikedi7 zeynepzeze Hiçbir şey olmaz. Tarihinden önce attığınız sürede buzlukta tarihi geçse bile aylarca durabilir. Ben sürekli stokluyorum buzluğa, çıkartıp tüketiyoruz.
zeynepzeze Balimkizim Ya yarın yapayım desem bide et çıkarmıştım buzluktan. Ne biliyim böyle olacağını of 😃
Balimkizim zeynepzeze valla cok zor bir durum 😅 etli yemegi pişirip yarın icin dolaba atin. Tavuğu tuketin gitsin:)
birfincantuzruhu zeynepzeze ben hepyaparim alış-veriş yaparken çok alırım atarım buzluğa biseycik olmadı 🤭
Bal-Kaymak zeynepzeze son kullanma tarihinden önce attığın zaman tarihi geçse de farketmez. Ben öyle yapıyorum . Yiyoruz da bugğne kadar bişey olmadı ☺️
Purely zeynepzeze olmaz canım hemen o tarih geçti diye de birşey olmuyor onlar tahmini tarihler bir iki gün oynasa birşey olmaz ama gene de sen ye çocuğa falan yedirme 😂