Acemianne20 Bebegimdeki egzama icin hangi kremi kullanmalıyım bilemedim bioderma için cok guzel yorumlar var ama hangisini kullanmaliyim kullananlar oneride bulunabilir mi
Ozii_celk Acemianne20 bende bioderma kullanıyorum trendyol da çok iyi indirime giriyor. Bioderma Atoderm
Milamoms Acemianne20 biz Bioderma atoderm kullandık doktor önerisiyle ama egzama çok fazla ve ilerlemişse Bioderma atoderm bouma alın drrim
Acemianne20 Doktorumuz nemlendirici ile rahatlatabiliriz kötü durumda degil dedi ama kasimaktan yara oldu ve kaşıntısı gecmiyo linola kullaniyorum fayda etmiyo
Acemianne20 Minikminik1420 evet var ama kestik diyet yapiyorum bende alerji testi mi yaptirsam bilmedigim biseye daha mi alerjisi var anlayamadim
mycutebaby Acemianne20 benimde kaşlarında boynunda ve kulak arkalarında çıkmıştı bebeğimin doktorumuz travocort diye bi krem kullandık hemen geçirdi
Acemianne20 mycutebaby doktorumuz ilac kullanımına gerek yok nemlendirici ile rahatlatabiliriz dedi o yuzden ilac kullanmiyoruz
Minikminik1420 Milamoms ben de emin olamıyorum da ondan sordum atopik dermatit var ara ara cıkıo azalıo acaba alerjısı mı var diye endişelenıyorum. Sizin başka belırtı yok demi
Milamoms Minikminik1420 yok başka hiç bir belirtisi yok ama mesela bişey veridginiz zaman gözlemleyin azdiriyormu kasindiriyor mu çok diye mesela yumurta verin gözlemleyin yumurtadan sinra mi çoğalıyor veya kaşınıyor ona göre