duygu00 6 ay 10 günlük sürekli bağırıyor ağlıyor hiç birşeyden memnun değil oyuncakları ile bile oynatamıyorum sürekli ağlıyor bağırıyor alt iki dişini çıkardı. Diş de değil ben artık tükendim bütün gün bağıran bir bebek bürün gün asla susmuyor 😟😟😟
Filizbii duygu00 başka dişte olabilir biz 2tane çıkardık hala huysuz kontrolde doktorumuz üst damaklarında şiştiğini söyledi. Bitmiyor 🤦🏼♀️
denizsn duygu00 benimki de öyle 6 ay 5 günlük 🥴 geçen gün bende post açtım uyku desen yok meme reddi var ağlama bağırma memnuniyetsizlik hat safha da ne yapsam mutlu edemiyorum 😔
duygu00 Filizbii alt iki dişini çok kolay çıkarmıştı hiç birşey anlamadım şimdi üstler mi zorluyor acaba
duygu00 denizsn benimki de öyle artık delirmek üzereyim bıktım oyuncak oynatmaya çalışıyorum almıyor sürekli kucakta gezmek istiyor sürekli sürekli ne yapacağımı şaşırdım artık
denizsn duygu00 ben geçen gün bağırdım artık ne istiyorsun diye masum masum yüzüme baktı 2 gün vicdan azabı çektim ama artık dayanamıyorum uykusuzluk çok yoruyor gerçekten çok zor bir de yalnızım yani dinlenemiyorum umarım geçicidir 😔