TinkyWinky Oğlum yedi aylık çok hareketli ayakları kıpır kıpır Sürekli yanında olmamı istiyor yanından 2 dakika ayrılamıyorum sizin bebekleriniz de öyle mi?Ek gıda nasıl gidiyor ?Bebeklerimiz hakkında biraz sohbet edelim mi?🐣
Kizcemm_20 TinkyWinky Kızım yedi aylık aynı dediğin gibi çok hareketli devamlı etrafında insan görmek istiyor biri onunla ilgilenmesin çıldırıyor ek gıda çok şükür iyi gidiyor çikolatayı bile saldırıyor paketli bir şey görmesin
pikacuu TinkyWinky Aşırı hareketli. Ek gıda da şimdilik tadıyor sadece yemiyor pek boşa yapıyorum. Çabuk sıkılıyor oyuncaklarıyla dğeil evdeki eşyalarla oynamak istiyor. Geri geri emekliyor meyve çok seviyor. Aklıma gelenler bunlar
Taze1mom TinkyWinky benim oğlum da haftaya 8 aylık olacak uyurken bile gögsümde uyıyor bu ay bir garipti odadan çıksam suratıma bakıp ağlıyor gittim diye 😅
Teomanannesi TinkyWinky bizde 7 aylık olmamıza az kaldı çok hareketli çabuk sıkılıyor sürekli kucağımda zıplamak falan istiyor ek gida iyi gitmiyor bizim yemiyor sadece az bişey yoğurt yiyor ne sebze ne meyve çeşit çeşit tarifler deniyorum yediremiyorum
boncukanne Gözünün önünden gittiğim an çığlıkları başlıyor oğlumun😄 Aşırı hareketli bi bebek zor bişey yediriyorum bu yüzden, üst diş ağrılarımız şiddetlenmeye başladı😒Allah yardımcımız olsun🌸
TinkyWinky boncukanne bir an benim oğlumu anlatıyorsunuz sandım 😄alt dişler çıktı üst dişler geliyor huzursuzluğumuz tavan 🙄
Nesizade Taze1mom aynı benim oğlum sekiz aylık geve memede uyuşa istiyor bırakınca basıyor çığlığı babada durmaz beni istiyor emekleyip ayaklarıma sarılıp aglıyor güzel ama yorucu bir dönem
TinkyWinky Teomanannesi çok şükür benimki yiyor ama alerjik olduğu İçin yoğurt yediremiyorum şimdilik ☺️
Kuzey03 TinkyWinky 7 ay 15 günlük emekliyorum tutunup koltuklara sandalyelere kalkıyor mutfakda herşeyi karıştırıyor hiç rahat durmuyor😀 sürekli onla oynucaksın onla ilgileneceksin. Her yemeğe saldırıyor paketli paketsiz. İki günde bir farklı sebze çorbaları yapıyorum yoğurt yiyor meyve püreleri yiyor. Tek sıkıntımız gece sürekli ağlayarak uyanıyor bi çıkmadı dişleri hiç uyuyamıyorum geceleri sürelli kalkıypr😔
06082020 6 ay 15 günlük kızım var aynen cok hareketli geceleri 2 kere kalkıyor memede uyutuyorum sürekli gündüzleri yanından hiç ayrılmamı istemiyor bende kafayi yemek üzereyim
Mlscrn TinkyWinky 7 buçuk aylık oğlum inan tuvalete bile girsem bağrış çığrış babasıda olsa yanında aynı bazen bunalıyorım böyle ek gıda artık anne sütü içiyo ama kusması çok haddi hesabı yok makinanın siiznde öylemi acaba
TinkyWinky Mlscrn biz de de kusma halen var 🤦🏻♀️Alerjik olmasına bağlıyorum ben inşallah geçer tez zamanda 🙏