Simbat1707 Bebeğim 5 ay 12 günlük babasının kucağındayken okul dergilerinden ağzına almış biraz gevelemiş bi parça koparmış tam olarak yutmuş mu tam anlayamadık çünkü kağıt çok yumuşakmış biraz dışarda da vardı parça sizce bişey olur mu doktora mi götürmeliyiz
Hasret61 Simbat1707 popodan cikar cnm bisey olmaz Allahin izniyle benim bebegimde yutuyo ve bi degil iki degil ucu gecti. Merak kesif donemi herseyleri kemiriyolar zeka kartlarini kacirarak gosteriyrum eline gecer geçmez disleriyle isiriyo yutuyo
Hasret61 Simbat1707 sunu da yaziyim ayri ayri oldu yazdiklarim postta görünmüş olur hem herkesce :) ust damagi kontrol edin bazi durumlarda yapisma olabiliyomuş Allah korusun enfeksiyon riski olusmasin
Simbat1707 Hasret61 çok teşekkür ederim Allah razı olsun aslında hep kucağımızda gözümüzün önünde ama bi anlık dikkatsizlikle ne olduğunu anlamadık boğazına kadar baktık bir şey yok gibi inşallah yutmamıştır 😞
Simbat1707 Deren_Hatun çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ilk kez başımıza geldi telaş yaptık biz de 😥
Deren_Hatun Simbat1707 benim kızım saç lastiği yutmuş haberim dahi olmadı poposundan çıkınca gördüm. Küçük lastiklerden, ne kadar dikkat edersek edelim gözden kaçıyor malesef
NurrC Simbat1707 daha ne kağıtlar yutacak annesi 😇 dert etmeyin. Sert cisimler, nefesine kaçacak şeyler olmasın yeter ki. Çıkar hiç merak etme 🤭
Simbat1707 NurrC çok teşekkür ederim biraz fazla paniğim ilk çocuk olunca sanırım içim rahatladı ama çok teşekkür ederim cevapladığınız için 🙏🏻
Simbat1707 Deren_Hatun Allah’ım korusun bütün bebeklerimizi o kadar hızlı hareket ediyorlar ki mutlaka gözümüzden bir şey kaçıyor
Baharasel_ Simbat1707 bizimkide market fişinden biraz yemişti biley olmuyor tıkanma olmadıysa sorun yok kakayla çıkıyor 😂
Zehraeymenn Simbat1707 kağıttan bisey olmaz canım sadece üst damağı kontrol et yapşabiliyo bizim ki geçen bisküvi paketini koparmış ağzına baktım ki damağa yapışmış
Simbat1707 Zehraeymenn bulduklarını ağızlarına atıyorlar hemen çok teşekkür ederim damağına baktık boğazına da yoktu bir şey
eliztossmom Simbat1707 bişey olmaz doktorluk bir durum yok endişelenmeyin benim kızımda yapıyor benden gizli bazen 😁
Baharasel_ Simbat1707 bende çok telaş yapmıştım doktoruna yazdım hemen tıkanma olmadıysa çıkar merak etmeyin dedi ve öyle oldu 😂
eliztossmom Simbat1707 😇 aynen öyle başta bende aşırı endişelendim ağzına kağıdı alırken gördüğümde sonra alıştım 😁 kurtarabildiğimi kurtarıyorum