Deletedmom299 Merhaba a dostlar. Oğlum 1 yaş 21 günlük. Diş fırçası ve macunu önerir misiniz? Ve tabiki nasıl olacak çalkalayıp tüküremeyecek nasıl yaptıracağım yardımcı olur musunuz? 😊
Alp17 Deletedmom299 Benim bebeğim henüz 10 aylık nasıl uygulanıyor bilmiyorum ama bir yerde macun kullanmadan sadece fırça ve su ile bebeğin eline fırça verilip ona gösterilmesi şeklinde okumuştum. Teorik olarak böyle söyleniyor ama uygulama da ne kadar etkili olur bilmiyorum 😊😊
NurrC Deletedmom299 diş fırçası kullanıyorum jack’n jill. Macuna gerek duymadım. 2-3 yaşa kadar da gerek duymuyorum.
Blackcloud Henüz küçük değil mi canım, benim kızımda 1 yaş 29 günlük ama daha erken diye düşünüyorum kızım için?
Deletedmom299 Blackcloud bende hiç almamıştım ama sürekli 1 yaş çocuklar da denk geldim ben mi geç kaldım diye düşündüm buraya yazmak istedim bende canım ya bide kan ilacına başladık dün rahatsiz biraz oğlum şurup dişlerini bozsun istemiyorum
Deletedmom299 Cheddar bakayım kuzum bende ya dün kan surubuna başladık 3 ay kullanmak zorunda dişlerini boyuyor leke kalir dedi arkadaşım aklıma takıldı iyice ya
Merila Deletedmom299 9 aylık bebeğime parmak fırçayla ROCS kullanoyorum. Macun yutulabiliyor yani içerik olarak temiz
Flamingom Deletedmom299 jack n jill beyaz saplı fırça kullanıyor biraz o biraz ben destekliyorum. Macun florürsüz aromasız minicik mercimekten az koyuyorum. O kadar çalkayacak bişey yok elinizle dişleri siler gibi yapabilirsiniz. Temiz içerik ve florürsüz oldugu için zararsız doğal
Dadam Deletedmom299 oğlumun 8 dişi var 1 yaşında, temiz bezle siliyodum ama ısırıyo malesef temizlemek imkansız 😅 Jack’n jill aldım silikon çok memnunum kendisi de çok sevdi. Diş de kaşıyoruz 😂 macun kullanmak için erken ama 3 yaşa kadar önermiyorlar
Simiyy Parmak fırçalar var bi tane anne blogırda görmüştüm onun da oğlu on aylık macun kullanmadan onunla temizliyordu bebeğinin dişlerini trendyolda var
Flamingom Deletedmom299 rica ederim silikon olan değil onun fırcaları kopuyormuş beyaz saplı fırca ilk basta ben de kendi dişimi fırcaladım o da beni taklit etti sonra alıştı tam fırcalamıyor ama ben destekliyorum aromada istemedim yemesin diye 😂