Yarenayaz07 Merhabalar, aranıza yeni katıldım 12 günlük bebeğim var. Göğüs yaralarınız için neler yaptınız resmen yarıldılar kremle yumuşatıyorum her şeyi demiyorum ama olmuyor. Önerileriniz neler şimdiden sağolun 🙏🏻
Aselinnannesii Yarenayaz07 Philips avent’in gögüs kalkanlarını da al kesinlikle. Kesin çözüm valla bende herseyi denedim bebegim suan 5 aylik hala her emzirmeden sonra ya zeytinyağı yada kendi sütümle nemlendirip onları takıyorum hic ne acı ne sızı kalıyor ve surekli nemli kaldığı için yara olmuyor. Toplamda 4 kapak var iki tanesi delikli ikisi deliksiz. Delikli olani göğüs yaralari icin kullanacaksın deliksiz olani da fazla akan sütü topluyor boşa akan sütü. Sonrsdan onu çocuğa icirebiliyorsun. Ben trendyoldan almıştım indirimdeyken bi bak istersen
Fatosemir Yarenayaz07 birkaç tane ayva çekirdeğini bi miktar suyun içine bırakın jel kıvamında olunca kullanın emzirirken silmenize de gerek kalmaz daha çabuk iyileşir veya krem olarak lansinoh kremi öneririm
Aselinnannesii Yarenayaz07 onun dışında da tahinin yağı ve ayva çekirdeği jeli de iyi geliyor ama onlar anlık iyileştiriyor.
arsedpcn32 Yarenayaz07 canım 3 çocuğumda da çektim memeyi güzel kavramın sadece ucunu tutmasın sıyah kısmından da biraz tutsun vee alovera çiçeğindeki jelden sürün bana bu bebeğim de o iyi geldi geçmiş olsun
Baharinannesi Fatosemir aynısını bende yaptım ayva çekirdeği jeli ve mükemmel iyi geldi sadece 3 dün aklıma geldikçe sürdüm ve sonuç çok güzel
Alpitom Yarenayaz07 gümüş kapak öneririm 999 ayar olanlardan hemen edinin hiç kremle falan uğraşmayın
Aselinnannesii Yarenayaz07 yarayacağını düşünüyorum . Emzirirken nasil acı çekiyordum . Bunu aldim simdi evde sürekli takıyorum gece yatarken bile iyi geliyor
Ohaezgi Yarenayaz07 benimde aynı 10 günlük bebeğim var biz ayva çekirdeklerini cıkarıp gül suyuyla karıştırdık krem gbi oldu onları sürdüm cok güzel yumuşattı ve gecirdi acısını
elfymn Yarenayaz07 bende aynı şeyleri yaşadım özellikle bebeğim ilk doğduğunda tek göğsümü emerdi 🤦🏻♀️ Ah o göğsümün ucu kanardı her emmeden sonra kopacak gibiydi canım orda atardı . Kullanmadığım krem , koca karı yöntemi kalmadı tek çare gümüş kapak ☺️ Düzenli 3 gün üst üste taktım önce acısını aldı zamanla da iyileştirdi
Yarenayaz07 elfymn şuan takıyorum gümüş kapakları umarım faydasını bende görürüm bazen dayanılmayacak gibi oluyor, teşekkür ederim 🤗
Arinim72 Yarenayaz07 merhaba canım benim kızım 2 aylık. İlk ay benim göğüs uçlarım yarılmışti kanadı iltihap tuttu resmen ağlaya ağlaya bebeğimi emzirdim. Almadığım sürmedigim Krem kalmadı en sonunda silvermoonun gümüş koruyucu kapağını kullandım yemin ederim sadece 3 günde acısı geçti 2 hafta da iglestirdi yarıkları yaraları iltihabı. Kesinlikle tavsiye ediyorum. 😊 Geçmiş olsun
Zumraninannesi1 Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Dolu dolu 4 ay bu acıyı yaşayan birisi olarak söylemek istedim. Gümüş gögüs kapağına o kadar para vermek istemediğim için silikon gögüs ucunu EMZİRMEDİĞİM zamanlarda gogsume takardım ayni mantikla gogsumun ucuna süt dolardı emzireceğim zaman silikonu çıkarır öyle emzirirdim daha az acırdı zamanla acısı çok çok hafifledi. Kaç paket gogus pedi bitirdim bilmiyorum. Ucu acik oldugu icin biriken sutle gogus pedi islanirdi. 6 aylık olduk ilk başlardaki acıyı allah düsmanima yasatmasin. 1 kutu lansinoh krem bitirdim ama bi faydasini görmedim en iyisi silikon uçtu
Kubra96 Zumraninannesi1 merhaba size bir sorum olackti bende aynı şekilde çok göğüs pedi bitirdm ala ala biktm artık silikon göğüs ucunu nasl kullandnz tuttrdunz gogusunze ben hic kullanmadmda ise yariyomu şuan göğüs pedi kullanmyomsnz
Kubra96 Yarenayaz07 merhaba cnm bende tahin almstim onun üstüne cikan yagini alıp sürmüştüm o ıyi geldi gecms olsn
Aysima50 Yarenayaz07 ben sadece zeytin yağ kullandım silmiyordumda Kakasini da kolay yapıyordu çok kısa sürede iyilesti bebegimi emzirmek istemiyordum o kadar çok canım açıyordu