Nohutannesi Havvana aynı markanın piyanosu ve masalcı tırtılı var bizde bebeğim 6aylık ama. Seviyor onları. Özellikle piyano ilgisini çekiyor.dilerseniz bir bakın
Havvana Mom078 ayni tahminimce eline alırsa bizimki de sadece aynısını yapar hareketli bi bebisim var 😁
Havvana Adasmomoulu aa gerçekten mi cok kararsız kaldım eşim al dedi ama sevmezse boşa para vermiş olcaz 🤷🏻♀️
Havvana Busraata ne güzel İNSALLAH severek öğrenerek oynar ben biraz daha beklesem iyi olcak almak icin
Adeviyee Havvana benim bebeğim dört aylık kendi oynayamıyor ama bakıyor ilgilenir mi bilmiyorum ama içeriği güzel
Bsrylmz Havvana 14-15 aylık olunca ilgisini çekmeye başladı hiç sevmeyecek boşuna aldık diyordum ama öyle olmadı 🤗 bence alabilirsiniz şimdi olmasa da ileride dikkatini çekecektir🌸
ybk2019 Havvana yorumların geneli 5-9 aylık bebek arası o zamanlar ilgi çekeceğini zaten pek sanmıyorum 18 aylık oğlum çok seviyor 🥰
Merve_96 Havvana bebeğim 6 aylık öncelikle babası ve biz çok sevdik köpekçiği çok güzel sonrasında kızımda nezaman görse köpekçik ses çıkartsa heyecanlanıyor gülmeye başlıyor sesler çıkartıyor ona karşı yani biz çok memnunuz ☺️
-TubAsel- Havvana 5 aylıkken almıştım 12 aylık suan eskiye göre daha çok seviyor oynuyor indirimdeyken al bence şimdi sevmese bile ilerde oynar