NNF19 Kızım idrar yolu enfeksiyonu olduğu için mecbur su içirmeye basladık yoğın geçiriyor devamlı ve atlatamıyor. Bi turlu sevmedi suyu nasil icirecegim bilmiyorum direk agzindan cikariyor varmi boyle olup cozum bulan
Linamommg NNF19 hım normaldeverıyomudun pekı canım suyu enfeksıyon olmadan gecmıs olsun ya napmak lazmımmıs enfeksıyon gotmesu ıcın ve nerden anladın enfeksıyon oldugunu
NNF19 Linamommg normalde günlük bir çay kaşığı veriyordum oda zar zor. Şimdi bide enfeksiyom olunca. Çok huysuzdu sürekli ağlıyordu idrari koyuydu. Hemen tahlil yaptilae cikti. Bir kere oluncada devamı sık geliyor maalesef 😒
Linamommg NNF19 bızımde kokuyo ıdrar bıde vajına ıcınde beyazlık var acaba enfeksıyonmudur bılemedım katı nasıl oluyo ıdrar
NNF19 Linamommg koyu renk oluyor idrarı zaten huzursuzluktan da belli oluyor hiç iyi ve rahat olmuyorlar. Bir götürün isterseniz
NNF19 26262626 bizde anlamadık bezini falan hep sık değiştiririm birakmam ama artık daha sık değiştir dedi doktor. Kız bebeklerde görülüyormuş genelde. Bir atak dönemi gibi krizli geçiyor ekstra 😂
26262626 NNF19 altını silerken poposundan pipisine doğru silmek yanlışmış. Yukardan alta doğru silinmeliymiş. Siz nasıl yapıyordunuz
Mltm- Suya kolay alışmıyorlar ama siz yılmadan deneyin hergün 3-4 kez. DAha çok küçük başka tada direnmesi normal ama alışacaktır. Açken vermeyi deneyin.