Miniktavsan etaskin 2 saatte bir besle olayında mesela uyandırıyorum 5 dk emip uyuyo beslenmiş oluyor mu bunu anlamıyorum😪 peşinden biberon vermelimiyim onun pesinden
Miniktavsan etaskin 2 saatte bir besle olayında mesela uyandırıyorum 5 dk emip uyuyo beslenmiş oluyor mu bunu anlamıyorum😪 peşinden biberon vermelimiyim onun pesinden
Miniktavsan Yeliz 2 saatte bir besle olayında mesela uyandırıyorum 5 dk emip uyuyo beslenmiş oluyor mu bunu anlamıyorum😪 peşinden biberon vermelimiyim onun pesinden
Yeliz Miniktavsan mamayı emen memeyide emer. Mama kullanmanjzı doktor mu tavsiye etti? Kilo durumu mu düşük?
Miniktavsan Yeliz ben mama vermiyorum ki sütümü sağıp biberonla veriyorum uyurken uyanıkken beni emmeye basladı dünden beri iyi gidiyoruz bakalım 2 saatte bir uyandıramazsam biberonla veriyorum sütümü uykusunda
Mommadam Biz 8 günlüğüz meme ucunu kavrayamiyor. Kavradiginda çok iyi uzun süre emiyor emmek de istiyor tutamayinca sinirleniyor ağlıyor. Birde tek meme emiyor . Kafayı yicem bazen oturup ağlıyorum. Ama pes etmiyorum 3 saatte olsa memede tutuyorum ne kadar süt gitse ağzına kar
Miniktavsan Mommadam benim de göğüs ucum yok denilecek kadar küçük ve bebeğim cok zorlanıyor silikon ucu aldım ama beceremedim onu hiç.. ve aynen sadece sağ göğsümü emiyo benimkide
Yeliz Miniktavsan Ev yapımı uç çıkartıcı 😊 http://www.annebebekokulu.com/el-yapimi-gogus-ucu-pompasi/
Funda EysaTaha böyle yazıları görünce çok imreniyorum 1 ay mamada verip sonra sadece anne sütüne dönmek ne güzeldir bende mama+meme veriyorum yetmiyo diye 25 günlüğüz acaba bende sütümün yettiği günleri görürmüyüm🙏🏻
Yeliz Funda mama bırakma ile iligili facebookta emzirme sanatı grubu var size destek olacaklardır. Üye olun isterseniz ☺️
Kontakay Miniktavsan hayır verme bence çişini takip et eğer ki doymazsa zaten uyumaz ama içine sinmiyorsa sütünü sağıp ver