Berenkooommm Elzanesr geçen hafta 4,5 aylık bebemle çıktık şehir dışına etrafı seyrederken uyudu kaldı yavrucak hiç eziyet etmedi maşallah çok hoşuna gitti
Mom62636362 Elzanesr bu ay içerisinde farklı şehire taşınmak gibi bir çılgınlık yapıcam daha ne olsun, besmele çekip dışarıya adım attık mı tamamdır 😂
Bireylulmeselesi02 Elzanesr ben yapmazdım aynı şehirde bile durmuyorlar. Bazen 1 saatlik yola çıkardım ikizlerle ve çok zor oluyordu 😞tabi herkesin öyle olacak diye bir şey yok
Elzanesr Berenkooommm oy ne güzel benimkiler de o aylarda durur mu ki ya çok istiyorum onlarla bi yerlere gitmeyi
TwinsmomDA Elzanesr düzeltilmiş 4 aylıklardı. Yok ya neden zor olsun eşinde yardım ediyorsa daha zevkli oluyor
Elzanesr TwinsmomDA ya walla nasıl umut oldu anlatamam😊aylardır anne kaynana destekli bakıyorum o kadar bunaldık ki bebekleri alıp gitmek istiyoruz biraz daha toparlanınca inş nasip olur
TwinsmomDA Elzanesr yürüyüşe gittiğimizde bile bebeklere o kadar iyi geliyor ki anlatamam. Pandemi yokken baya baya geziyorduk şehir dışında felan korkulacak gibi değil.
nazlieylul Elzanesr bnmkiler arabada gezmiyo okadar seviyolarki evde durmayıp arabada duruyolar ondan rahatım hep severlerse yok güzel geçiyo